Ми у Facebook
15.04.2015, 13:15

Вагітні рівнянки мали фотосесію у яскравих образах [+Фото]

Рівнянки у яскравих образах пройшли фотосесії вагітних.
Кожна з майбутніх мам обрала для себе стиль фотосесії, а команда досвідчених майстрів допомогла втілити цей образ у життя.

Нагадаємо про те, як "Пузаті мами" фотографуються у яскравих образах










Ексклюзивний аквагрим та візаж створили Марія Горуна фейс-арт студія "Щасливе дитинство" та Катерина Алексієвець.







Відтак, животики вагітних перетврювались на справжні мистецькі шедеври.









Над тим, аби вагітні на фотосвітлинах вийшли різними та цікавими творила фотограф Марина Худаніч. З дівчатами працювали у маленьких групах, аби мами почувалися комфортно, і не втомилися.

Самі майбутні матусі розповідають такі сеанси арт-терапії їм до вподоби й кажуть, що коли пензлик торкався животика, дитинка починала штовхатись у відповідь.

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у Родинному центрі "Сімейка", центрі розвитку дитини "ЧУДО" та Радік. Фітнес заняття для вагітних проведе фітнес-клубі "Манхеттен", а аквааеробіка проходитиме у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова".

Між тим, вже 12 травня о 17 годині відбудеться фінал проекту “Пузата мама”. А поки ж наші вагітні посилено готуються: вчаться дефілювати, відвідують тренінги, майстер-класи, фітнес-заняття, аби вкотре здивувати коханих чоловіків, друзів, батьків та й зрештою усіх рівнян!

Як повідомлялося раніше, «Пузата мама» обрала рівнянок для участі у проекті [+Фото]

Зйомки відбулись у фотостудії LIKE IT PHOTO.





На правах реклами