Ми у Facebook
16.04.2015, 14:15

А Ви мрієте про феєричний випускний вечір?

Ось триває квітень, а там не за горами травень — пора відпочинку на лоні природи, яскравих літніх весіль та, звичайно ж, останніх шкільних дзвоників і випускних вечорів.
Вже зараз одинадцятикласники та їх батьки турбуються про те, яку сукню чи костюм із усього розмаїття вибрати, яку зробити зачіску, а також — де провести останній у школі та перший у дорослому житті бал. І головне — як зробити це свято насправді незабутнім.

Традицій ніхто не скасовує, але дедалі більше “винуватців торжества” замислюються про якісь нові розваги і нові погляди на святкування старого доброго випускного.

Бо й справді, хіба не набридли ще вам за всі роки однотипні страви у однотипних залах “Оренда для весіль, випускних і похоронів”, однотипні виходи “зустріти сонце” на світанні, коли вже нема ні сил, ні натхнення кудись іти?

З 2011 року у Рівному працює тренінговий центр Лотос-Інвест, клієнти якого не перестають дивуватися розмаїттю тренінгів, ігор та програм, а також майстерності й високій кваліфікації тренерів.

Саме для вас, дорогі батьки і випускники 2015го, “Лотос” пропонує унікальне фантастичне й феєричне святкування.
“Квест” на природі і відкритому повітрі у 3-годинному форматі стане чудовою альтернативою обридливим бенкетам і подарує вам безліч яскравих емоцій, неймовірні враження від гри та невимушеного спілкування.

Ви будете з захопленням шукати скарби пліч-о-пліч один з одним, дивуючись, наскільки кожен змінився за останні роки — і це досі було геть непомітно.

Будете вражатися барвам природи і свіжості травнево-червневого вітру та захоплюватися заходом сонця разом.

Активний відпочинок, багаття, пісні під гітару на березі річки на заході сонця — про що ще можна мріяти?

Будьте певні, що такий випускний буде набагато цікавішим, аніж сидіти у приміщенні за столом чи танцювати під ту саму музику вдесяте. І обов'язково запам'ятається від першої до останньої хвилини.

Подаруйте собі розкіш справжнього свята!
Лотос-Інвест чекає на вас!

Детальна інформація за тел.0673620425



Статті до теми:

Модний образ на випускний 2015 року в Рівному [+ПОРАДИ]

Поради рівнянкам: секрети ідеального макіяжу

Рівняни мали можливість створити правильний імідж





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ