Ми у Facebook
18.04.2015, 17:30

Рівнянка виграла у лотерею 3,3 мільйона гривень

29 березня у 816-му тиражі лотереї "Лото-Забава" було розіграно джек-пот розміром у 3 мільйони гривень. Як повідомляє прес-служба МСЛ, власником виграшного лотерейного білета виявилась молода рівнянка на ім’я Алла.
Переможниця відмовилась розголошувати своє прізвище з міркувань безпеки, однак із задоволенням розповіла історію свого виграшу та поділилася планами на виграні гроші. Алла разом з батьками почала грати у "Лото-Забава" майже 14 років тому. З тих пір їх родина регулярно купувала лотерейні білети й періодично вигравала невеликі грошові призи. За словами переможниці, до цього часу найбільшим виграшем у лотерею були 1000 гривень.

Своїми враження щасливиця поділилася з кореспондентом видання "Експрес":

- У день розіграшу ми проспали ефір, тому перевіряли білет на сайті. Коли побачили, що він виграшний, то були просто шоковані. Ми кілька десятків разів перевіряли його перед тим, як зрозуміти, що виграли неймовірні гроші. Важко передати усі переживання та емоції, які відчували у той час. Одразу почали уявляти, скільки всього можна придбати на ці гроші та які мрії здійснити. Перш за все ми вирішили витратити частину виграшу на благодійність – допомогти українським військовим, які знаходяться у зоні АТО. Вже потім ми будемо розбиратись з усіма нагальними проблемами, зробимо гарний ремонт, та обов’язково поїдемо подорожувати по світу, - згадує Алла.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

У Рівному проведуть лотерею для підтримки армії

Базар, лотерея і всяка всячина. Який він – рівненський автовокзал? [+Фото]





На правах реклами