Ми у Facebook
18.04.2015, 15:00

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді

Стою на зупинці і думаю про свята, відпочинок. Як би було добре сісти в автобус прямо зараз і поїхати відпочивати на море, поніжитись на м’якенькому пісочку...
... Раптом повертаюся і бачу чоловіка з сивою бородою. Чомусь на думку спадає казка «Старик Хоттабич» і явже подумки зриваю волосину і починаю загадувати бажання: «хочу поїхати відпочивати в шикарне місце… на море… ні, краще в Париж, весна, кохання… відпочити душею… в Європу? Або в горах на свіжому повітрі…». Треба подивитись пропозиції в інтернеті.

Справді, вже надійшли нові запитання, тож давайте швидше дізнаємось на них відповіді. І традиційно звертаємось за допомогою до директора Рівненської філії туристичної агенції “Феєрія мандрів” Ірини Мельничук.

Ілона, 22 роки, м.Рівне: розкажіть, як можна поєднати сімейний відпочинок і неймовірні емоції?

В Іспанії щорічно відбувається свято «Фестиваль кориди», на якому можна спостерігати захоплюючі бої биків, за участю кращих матадорів каїни, а також шоу із конями. Наш тур "Іспанські канікули + королівський Мадрид" триває 11 днів від 11.05.15р. Вартість: 799 євро з перельотом.



Усі тури “Феєрії мандрів”

Наталія, м.Рівне: який є цікавий тур до Словаччини?

- Можемо запропонувати тур "Словаччина-Австрія: солодкий дует" на 9 днів від 01.05.15р. Це захоплююча подорож у комфортабельних автобусах без нічних переїздів. Ви зможете побачити знамениту Віденську оперу, 6 палаців і замків, унікальний природний парк "Долина статі"; А також Ви побуваєте в унікальному геотермальному аквапарку "Аквасіті" і зробите подорож по знаменитій "дорозі замків Штирії". Вартість: 395 євро.





Сергій, 29 років, м. Рівне: чи можна взяти тур в Париж днів на 5 для двох?


- Тур «Феєричний Париж» розрахований саме на 5 днів. Лише потрібно погодити дати виїздів. Вартість: 13224грн з авіаперельотом. Маршрут туру стартує з Брюсселя, а далі на Вас чекає легендарна Ейфелева вежа, романтичний Монмартр, розкішний Версаль, Лувр, запальне кабаре "Мулен Руж", Діснейленд, різноманітні бутіки і магазини. А також прогулянка на катері по Сені і багато вільного часу.
Після завершення туру, за бажанням Ви можете продовжити свою подорож, приєднавшись до одного з 11-денних турів Нової концепції - тур "Париж + Прованс з відпочинком в Ніцці".



Микола, м.Рівне: хочеться відправитися в тур Європою, побувати в кількох країнах.

- Тоді запрошуємо Вас в один з перших турів "Феєрії" - «Європейський феєрверк»! 15 років тому цей тур розробив Ігор Захаренко - засновник компанії "Феєрія", ведучий програми "Феєрія мандрів" і один з кращих гідів України.
Тур триває 11 днів. Вас чекають захоплюючі екскурсії в кращих столицях Європи і максимальний комфорт!



Телефонуйте нам: (067)855-18-31

Запитання для “Кабінету туристичних новин” надсилайте на електронну пошту: rivne@feeria.ua


Читати також:

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ