Ми у Facebook
18.04.2015, 07:45

Гороскоп на 18 квітня: відпочити, подбати про захист

Несприятливий день для більшості справ, ось-ось настане Новий Місяць. Зате сьогодні чудова можливість відпочити, відновити сили, подбати по здоров’я, побути із собою наодинці чи поспілкуватись з рідними, близькими та коханими людьми.
Астрологічний прогноз: 18 квітня 2015, субота.

29 місячна доба. Місяць у знаку Овна (четверта чверть, спадає/Молодик).

Добре: відпочивати, займатися звичними побутовими клопотами; облаштовувати домашній затишок і комфорт; спілкуватися з близькими по духу, давно знайомими людьми, родичами, батьками та дітьми; знаходити порозуміння і дбати одне про одного; просити пробачення і пробачати; дихати свіжим повітрям, гуляти на природі; починати курс лікування, дієти, масажу; позбуватися шкідливих звичок та небажаних контактів.

Не рекомендується: займатися бізнесом та фінансами; починати нові справи; приймати важливі рішення; купувати й продавати дорогі товари; подорожувати; лінуватися, боятися; порушувати техніку безпеки; знайомитися на вулиці; сперечатися, сваритися; влаштовувати сцени ревнощів; займатися сексом.

Обережно! Не ризикуйте! Бережіть здоров’я, тепліше одягайтесь, не застудіться. Будьте уважні, можливі помилки, прорахунки, неадекватні вчинки; аварійні ситуації, обман і шахрайство. Не вірте всьому, що кажуть, і не робіть все, що просять чи наказують. Вами можуть маніпулювати, вашу слабкість чи легковажність можуть використати!

Підтримуйте позитивний оптимістичний настрій – і незабаром з новими силами та надією перегорнете нову, світлу сторінку свого життя!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 13 - 19 квітня 2015
Найкращі дні та несприятливі години у квітні 2015
Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?
Магія молодого Місяця: прикмети, сни та замовляння





На правах реклами