Ми у Facebook
19.04.2015, 17:15

Рівненські ДАІшники закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху

Останнім часом у Рівненській області почастішали випадки скоєння дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких гинуть та травмуються люди.
Працівники Державтоінспекції Рівненщини вкрай стурбовані тим, що все частіше більшість учасників дорожнього руху продовжують ігнорувати вимоги Правил дорожнього руху. Як свідчить статистика, поширеними видами автопригод з потерпілими залишається зіткнення, наїзд на перешкоду та наїзд на пішохода, що загалом складає 83% вiд усiх дорожньо-транспортних пригод з потерпілими.

- Основними причинами скоєння дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких гинуть і травмуються люди, є недотримання безпечної швидкості руху, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення правил проїзду пішохідних переходів, - зауважив начальник УДАІ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Олександр Семенюк. - Перехід пішоходами через проїзну частину дороги у невстановленому місці є частою причиною аварій. Ріст аварійності спостерігається у Зарічненському, Дубровицькому, Рокитнівському та Корецькому районах.

Працівники Державтоінспекції вкотре закликають усіх учасників дорожнього руху до неухильного дотримання вимог правил. Керуючи транспортними засобами, будьте уважними та пильними на дорозі, особливо у темну пору доби. Дотримуйтесь безпечної швидкості руху. Перевозячи пасажирів, пам’ятайте, що їх життя та здоров’я залежить у першу чергу від вас.

Читати також:

В жахливій ДТП поблизу Рівного помер ще один потерпілий

Наймасовіша ДТП тижня у Рівному: зіткнулося 5 автомобілів

На Рівненщині загинув молодий міліціонер [+Фото]





На правах реклами