Ми у Facebook
20.04.2015, 17:00

Для продовження боротьби за медалі «Кардиналу» не вистачило 3,4 секунди [Фото+Відео]

У другому матчі серії play-off МФК «Кардинал-Рівне» втратив перемогу над львівською «Енергією» менше ніж за 4 секунди до фінальної сирени. А в підсумку, рівненчани програли гостям у серії післяматчевих пенальті та загалом у серії із рахунком 0:2 та припинили боротьбу за медалі Екстраліги.
Незважаючи на те, що гості почали матч від оборони, першими у грі відзначилися саме вони. Проте «Кардинал» досить швидко зумів відігратися та, навіть, вийти уперед під завісу першого тайму.

Потрібний для МФК «Кардинал-Рівне» рахунок 2:1 зберігався майже до фінальної сирени. Проте за кілька секунд до завершення гри гравці «Енергії» зуміли вдало розіграти аут і зрівняти рахунок у матчі за 3,4 секунди до фінальної сирени.

З результатом 2:2 команди й завершили цей драматичний поєдинок. Після цього, за регламентом, обидві команди приступили до пробиття шестиметрових. Єдиний промах у цій серії, на жаль, допустив наймолодший гравець у складі господарів – Володимир Кручок.

А ось всі удари гостей були результативними. Отож, з рахунком 7:8 перемогу у матчі відсвяткувала «Енергія», котра і продовжить боротися за медалі Екстра-ліги України.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В останній грі регулярного чемпіонату «Кардинал» гримнув дверима

МФК «Кардинал-Рівне» у товариській грі розтрощив «Інтер-Юніор»

Протокольні дані.

МФК «Кардинал-Рівне» - «Енергія» (Львів) - 2:2 (2:1), по пенальті - 7:8

Перша гра 1/4 фіналу - 0:3.

«Кардинал-Рівно»: Іван Гурко - Віталій Танський, Михайло Волянюк, Сергій Піддубний, Євген Ланко - Володимир Сондак, Дмитро Ситник, Олександр Басич, Артем Фаренюк - Володимир Кручок, Владислав Гарбарук.

Голи: Сергій Піддубний, 16, Віталій Танський, 20 - Віталій Багряк, 16, Максим Павленко, 40.

Пенальті забили: Євген Ланко, Володимир Сондак, Сергій Піддубний, Віталій Танський, Артем Фаренюк, Олександр Басич, Дмитро Ситник, - Андрій Федюк, Микола Грицина, Максим Павленко, Віталий Багряк, Роман Кордоба, Василь Денис, Богдан Стефанків, Володимир Кардаш.

Пенальті не забив: Володимир Кручок.




Автор фото - Катя Сорока.











На правах реклами