Ми у Facebook
20.04.2015, 15:20

Поради рівнянам, які допоможуть при пошуку роботи. Свіжі вакансії

Доволі часто на співбесіді звучить питання: чому ви обрали нашу компанію? Значна частина шукачів роботи не знає як правильно та без помилок відповісти на таке складне питання. Три короткі поради допоможуть вам дати правильну відповідь.
Часто на співбесідах HR-менеджери різних компаній ставлять питання «Чому ви вибрали саме нашу компанію?». У відповідь у більшості випадків зустрічають ступор кандидата, паніку в очах і німе запитання: «Як відповісти правильно?

Порада перша. Поставте це питання собі до співбесіди. Якщо ви щиро бажаєте працювати в цій компанії, то необхідність придумувати відповідь відпаде. Ви зможете озвучити кілька причин, з яких ви мрієте про посаду у цього роботодавця. Відповідаючи на це запитання на співбесіді, ви будете щирі і переконливі.

Якщо ж ви зацікавлені в цій компанії тільки через безвихідь і крайню необхідність знайти хоч якусь роботу, то будь-яка відповідь буде звучати неправдиво і непереконливо. У цьому випадку вирішіть для себе наскільки зарплата на цій роботі компенсує зусилля над собою. Адже виконання ненависної роботи вимагає набагато більших зусиль, ніж виконання цікавих завдань на перспективній посаді.

Порада друга. Ретельно готуйтеся до співбесіди. Вивчивши дані про компанію та суть роботи на даній посаді, ви покажіть кадровику свою готовність до інтерв'ю, а також додатково проведену роботу. Це додасть вам цінності, як кандидату.

Порада третя. Визначте для себе найбільш важливі критерії при виборі роботи. Що для вас цінне? Як ця пропозиція наближає вас до роботи вашої мрії? Якщо компанія, на роботу в яку ви проходите співбесіду, відповідає цим критеріям - сміливо озвучуйте їх. При цьому пам'ятайте, що це питання задається для того, аби з'ясувати, що вас мотивує. Безумовно, жодна компанія не хоче, щоб її обирали за високу зарплату або красивий офіс в центрі міста.

Інформація надана Міжнародним кадровим порталомhh.ua

Свіжі вакансії від Рівненських роботодавців

Пропоную роботу охороннику
Потрібен на роботу кухар-універсал
На роботу потрібен продавець
Водій на меблеву фабрику

Більше оголошень на torg.ogo.ua





На правах реклами