Ми у Facebook
26.04.2015, 12:45

Посівний календар на травень 2015

Що робити в саду, на городі, на дачній ділянці, на квітнику у найзеленіший місяць весни 2015 року? "Рівненська газета" підготувала щоденний календар з порадами та застереження щодо будь-яких робіт з рослинами з урахуванням фази Місяця і впливу знаків Зодіаку.
Цьогорічна весна трохи затягнулась, погода не надто балувала теплом, холодні дощі та вітри не давали можливості "розвернутися" садівникам, городникам, дачникам. Отож у травні на нас чекає спекотна пора: посіяти все, що не встигли у квітні, посадити картоплю, овочі, різноманітну зелень, квіти. Щоб отримати гарний врожай, доведеться багато потрудитись на землі.

Досвідчені садівники-городники, плануючи посівні роботи й догляд за рослинами, враховують не тільки погоду й дати календаря, що рекомендовані для тих чи інших робіт. Важливі багато інших факторів: якісне насіння, правильна агротехніка, добрива та засоби захисту від хвороб та шкідників, важка робота й любов до землі. А ще варто звертати увагу на фази Місяця й розташування небесних світил.



Щоб збільшити, натисніть на зображення

Наш місячний посівний календар допоможе краще спланувати роботи в саду й на городі, вибрати оптимальний час для сівби або садіння будь-яких видів рослин, розподілити час та сили для поливу, підживлення, обробки ґрунту, мульчування, прополювання, боротьби з бур’янами, хворобами та шкідниками.

У свіжому номері "Рівненської газети" від 23 квітня також можна прочитати про особливості догляду за полуницями навесні, про те, як захистити яблуні від шкідників без хімії, яку рослину боїться колорадський жук.

"Рівненську газету" можна придбати у кіосках та у приватних розповсюджувачів, а також прочитати онлайн версію на нашому порталі.

Щоб прочитати онлайн версію останнього номера газети РІВНЕНСЬКА ГАЗЕТА, перейдіть за посиланням

Архів PDF "Рівненської газети" - за посиланням


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Календар садівника, городника, дачника: 20 - 26 квітня 2015
Сад і город: які рослини друзі, а які - вороги
Як правильно пересаджувати кімнатні рослини? [+ПОРАДИ]





На правах реклами