Ми у Facebook
23.04.2015, 17:05

На Кубку України рівненські метальники спису вибороли повний комплект нагород

У Кіровограді, на Кубку України з легкої атлетики серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків, спортсмени із Рівненської області здобули повний комплект нагород – бронзу, срібло та золото.
Рівненщину на змаганнях представляли ліцеїсти та випускники КЗ «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» (КОЛІФКС) Рівненської облради.

Бронзова нагороду для Рівненщини виграв юніор Володимир Огородник, який продемонстрував результат 58 м 4 см. Третє місце у метанні списа серед чоловіків здобув і Дмитро Шеремет, який метнув спортивний снаряд на 69 м 23 см.

Срібним призером у метанні списа серед юніорів став Олександр Звіздецький, котрий закинув спис на дистанцію 58 м 98 см.

А найкращий результат з-поміж рівненчан показав випускник ліцею, а нині тренер-викладач Микола Шама. Його результат у 73 м 92 см дозволив виграти золото у вправі «метання списа серед чоловіків».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненчанка Ольга Котовська в Ганновері стала другою в марафоні

Спортивний калейдоскоп за тиждень, 3-9 квітня

Варто також відзначити показники ще декількох наших юніорів. Так, четвертим у метанні спису став ліцеїст Олександр Козубський (результат - 54 м 92 см). П’ятим та шостим, відповідно, виявилися випускники ліцею Олександр Клус ( 52 м 48 см) та Роман Мацюк (50 м 58 см).






На правах реклами