Ми у Facebook
24.04.2015, 19:40

Феєричні події у Рівному цієї весни

Навесні для рівнян співатимуть: Тіна Кароль, Onuka, Ярмак та ТіК
Так, івент агенція «Мегаподія» нещодавно зав’язала тісну співпрацю із популярним квитковим сервісом «Gastroli.ua» та «Студією Квартал - 95», а саме з компанією «Квартал-Концерт», наймаштабнішим організатором концертів зірок в Україні.

Традиційно на третій день Великодня, 14 квітня, на Рівненщині вшанують пам`ять героїв бою під Гурбами. Гостями фестивалю-реквієму буде відомий український фолк-метал гурт «Тінь Сонця».



[url]28 квітня[/url] у нічному клубі «Лагуна»для рівнян виступить ONUKA - це нове явище на українській сцені.



[url]17 травня[/url] у Рівному на стадіоні «Мототрек» виступить відомий український хіп-хоп виконавець ЯрмаК.



[url]18 травня[/url] у Рівненському облмуздрамтеатрі виступить Тіна Кароль з новою сольною програмою «Я все ще люблю».



Літо у Рівному також обіцяє бути насиченим яскравими подіями і розпочнеться з драйвового патріотичного концерту одного з найпопулярніших українських колективів. 7 червня на стадіоні «Мототрек» в рамках всеукраїнського ювілейного туру «Люби ти Україну» виступить гурт «ТіК», який святкує свої перші 10 років пісенної творчості.



Івент агенція «Мегаподія» цієї весни підготувала для рівнян події на будь-який смак, тому кожен зможе підібрати щось цікаве саме для себе. Кожна із подій буде супроводжуватися ноткою благодійності – на заходах проводитиметься збір коштів на потреби українських військових.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ