Ми у Facebook
24.04.2015, 10:30

Рівне: пенсіонерка віддала шахраям всі гроші, щоб врятувати сина

На гачок телефонних шахраїв потрапила пенсіонерка із Здолбунова, яка віддала всі свої заощадження за те, щоб врятувати сина.
78-річна Марія прокинулася від нічного телефонного дзвінка. Чоловічий голос у слухавці повідомив, що її сина затримали працівники міліції за скоєння дорожньо-транспортної пригоди. За «вирішення» проблеми матері запропонували розрахуватися грішми.

Жінка якнайшвидше намагалася виконати умови шахрая, аби «залагодити» справу. Щоправда, телефонному додзвонювачу остання повідомила, що у неї є лише 10 тисяч гривень і сама запропонувала негайно їх віддати, назвавши зловмиснику свою адресу проживання. Через деякий час пенсіонерка винесла гроші до під’їзду та віддала невідомим чоловікам, котрі на неї чекали. Лише згодом вона зателефонувала своєму синові, аби дізнатися, чи вже вирішено питання із затриманням. Поспілкувавшись зі своєю дитиною, зрозуміла, що її цинічно ошукали.

Якщо злоумисників затримають, то їм загрожуватимуть виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років. Наразі триває досудове розслідування.

Правоохоронці закликають про такі випадки одразу повідомляти в міліцію.

Читати також:

Шахраї видурили у рівнянки 10 000 гривень

Рівненщина: шахраї наживаються на батьках загиблих воїнів АТО





На правах реклами