Ми у Facebook
26.04.2015, 17:30

Рівне: культурно-мистецькі заходи з 27 квітня по 3 травня 2015 року

Рівнян запрошують на головні культурно-мистецькі заходи управління культури і туризму з 27 квітня по 3 травня 2015 року.
Рівненська дитяча музична школа № 1 імені М.В.Лисенка
27 квітня - участь учнів школи: Мирончук Марк (саксофон), Заремба Богдан (кларнет), (викладач Богдан Кальмук, концертмейстер Мар'яна Трепак). Константінова Дарина (флейта)( викладач Тетяна Фіщук, концертмейстер Яніна Михайличенко) в VІ Міжнародному конкурсі “Сурми Буковини” в м. Чернівці.
27 – 30 квітня - перевідні академконцерти учнів школи

КЗ „Рівненська дитяча музична школа № 2”
28 квітня - Хор «Токатіна» бере участь у концертній програмі, присвяченій привітанню ветеранів війни на честь 70-річчя Перемоги у ІІ Світовій війні
27-30 квітня Академічні концерти учнів І-VI класів (фортепіанний відділ)
29 квітня - Відкритий тематичний урок викладача Латиш Т.В. на тему: «Особливості викладання вокалу у класах ДМШ»
28 квітня - Концерт секції гітари «Райдужні струни гітари»
29 квітня - Відкритий урок викладача секції домри-цимбалів Савчук О.О. на тему: «Робота над технічним матеріалом з учнями молодших класів»
27 квітня - Майстер клас до Міжнародного дня танцю від викладачів класу хореографії для всіх бажаючих спробувати себе в танцювальному мистецтві «Танців народів світу»
28 квітня - Майстер клас до Міжнародного дня танцю для всіх бажаючих спробувати себе в танцювальному мистецтві «Сучасна хореографія»
29 квітня - Фінал та гала-концерт конкурсу «Танцювальний Джем», який проводиться щорічно серед учнів класу сучасної хореографії

КЗ „Міський Будинок культури”
29 квітня - Участь солісток Будинку культури: Іванни Місюк та Мирослави Толочик у мистецькому проекті «Танцювальний БУМ», який буде проходити у міському Палаці культури. Поч. о 19.00 годині.
3 травня - Участь зразкових ансамблів танцю: «Полісяночка», «Джерельце» і «Перлинка» у фольклорному святі «ЕтноКоло ПДМ», який буде проходити у міському Палаці дітей та молоді. Поч. о 12.00 годині.

КЗ „Рівненський міський палац культури”
29 квітня – Гранд-проект «Танцювальний БУМ» - Буде в Україні мир! Благодійний концерт по збору коштів на швидку допомогу у зону анти терористичних операцій у МПК. (Велика зала, поч.. 19.00 год.)
30 квітня – Перша 1/8 Західної ліги сміху у МПК. (Велика зала, поч.. 18.00 год.)
3 травня – Друга 1/8 західної ліги сміху у МПК. (Велика зала, поч.. 18.00 год.)

ЦБС м. Рівне
27 квітня – Вечір пам’яті «Герої не вмирають» (Присвята військовим, які були мобілізовані з м. Рівне й загинули в зоні проведення АТО) (Бібліотека-філія № 5, вул. Тиннівська, 63) Поч. о 13.30 год.

У бібліотеках діють книжкові виставки на різну тематику
(згідно графіку роботи бібліотек):

Літературний портрет письменника «Неприхована правда життя: Е. Золя» (Бібліотека-філія № 10, абонемент; вул. Гагаріна, 67)
«Світе, Чорнобиль то рана твоя…» (до Дня Чорнобильської трагедії) (Бібліотека-філія № 7, вул. Вітебська, 3-а)
«Ніколи не згорнеться пам'ять сувоєм, допоки живемо на землі» (до 70- ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни) (Бібліотека-філія № 3, читальний зал, вул. Соборна, 416)

Рівненська міська бібліотека мкр Ювілейний
28 квітня - екскурсія «Храм мудрості й добра - бібліотека». Бібліотека 12.20 год. З 30 квітня по 6 травня - книжково-ілюстративна виставка «Поет знеможеної душі» (04.05. – 120 років від дня народження Теодосія Степановича Осьмачки (1895-1962), українського письменника перекладача). Абонемент 10.00 – 18.00 години.


За інформацією прес-служби Рівненської міської ради

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівнян запрошують на закриття благодійного марафону "З вірою в майбутнє"

У травні в Рівненському драмтеатрі виступить з гастролями Житомирський театр





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ