Ми у Facebook
25.04.2015, 22:00

Топ-5 ефірних олій, що допомагають схудненню

З проблемою зайвих кілограмів у своєму житті стикається більшість жінок. Ще одним способом ефективного схуднення стають ефірні олії.
Фахівці рекомендують 5 основних ефірних олій, які допоможуть жінкам позбутися зайвої ваги:

Ванна з олією розмарину. Відмінним засобом для схуднення ефірна олія розмарину, яка тонізує шкіру, покращує метаболізм і виводить шлаки. З нею можна приймати ванну, об'єднуючи процес догляду за шкірою, розслабленням, зі схудненням і загальним оздоровленням. Домогтися помітного результату допоможе натуральний концентрат для ванн.

Ванна з олією лаванди. Допомагає боротися із зайвими кілограмами і ефірна олія лаванди, які має заспокійливу дію. А це незамінна допомога в складні періоди нервового напруження, які й провокують «зриви» і безконтрольні поглинання їжі.

Душ з цитрусовою олією. Допомагати організму худнути можна і під час прийому душу, використовуючи засоби з вмістом набору ефірних олій. У цьому вам допоможе піна для душу, до складу якої входять ефірні олії цитрусових, бергамоту, троянди, орхідеї та інших рослин.

Ароматерапія з кипарисовою олією. Вдихання ароматів ефірної олії кипариса допоможе приборкати апетит в будь-якій ситуації. Для цього слід лише носити з собою флакончик олії і відкривати його в моменти, коли рука тягнеться до чергового тістечка або торта.

Сауна з олією грейпфрута. Олія грейпфрута покращує обмін речовин, прибирає розтяжки і сприяє схудненню. Її можна використовувати в сауні, де літаючі речовини ефірної олії проникають у клітини шкіри через повітря, а також через дихальні шляхи, запускаючи процес схуднення. Дуже важливо, щоб аромаолія була натуральною без вмісту синтетичних добавок.

Статті до теми:

П'ять продуктів, які викликають голод

Степ-аеробіка допоможе підтримувати фізичну форму [+Відео]

Топ-5 видів танців для гарної фігури[url][/url]





На правах реклами