Ми у Facebook
25.04.2015, 14:00

Рівненщина: норвежці допомагають талановитим дітям з Дубна

Уже майже 2 роки з Дубенським Будинком дітей та молоді співпрацює норвезька благодійна організація «Lions Club Skodje». На днях її представники відвідали Дубно вже вдруге за останні півроку та привезли гуртківцям чудові подарунки.
Мета організації «Lions Club Skodje» – відвернути молодь від вулиці, зацікавити її заняттями в гуртках, прищепити любов до спорту, мистецтва та здорового способу життя.

Раніше норвежці вже дарували дубенському Будинку дітей та молоді вживані ноутбуки, минулого року обладнали сучасний комп'ютерний клас. Цього разу пощастило дітям, які займаються в гуртку туристично-спортивного орієнтування – їм привезли новеньке туристичне спорядження. Порадували норвежці учасників музичного гуртка, купивши дітям нові сопілки, та шахового, придбавши їм шахові комплекти.



Норвежець Гарольд Воргена приїжджає до Дубна вже вшосте, він сам колись працював вчителем інформатики. Порівнюючи дубенських школярів із норвезькими, каже, що наші діти дуже виховані, слухняні, чемно поводяться на заняттях, виконують усі вимоги вчителів, тоді як у норвезьких школах навчання проходить у більш вільній та демократичній атмосфері.

Статті до теми:

У Рівному визначали найкращих юних геологів

Викладач з Рівненщини презентуватиме свій переклад на Книжковому арсеналі

На Рівненщині добудують школу та дитячий садок





На правах реклами