Ми у Facebook
26.04.2015, 17:00

Рівненщина: в Острозі діятиме безкоштовна "Лікарня на колесах"

В місті Острозі з 8 по 25 травня 2015 року триватиме благодійна акція – безкоштовне обстеження, діагностування та стоматологічне лікування різних категорій громадян, які потребують допомоги.
Безкоштовна медична допомога в Острозі та Острозькому районі - це благодійна акція, що проводиться Міжнародним благодійним фондом «Дар життя» за сприяння Рівненського обласного благодійного фонду «Любіть Україну».

Професійний огляд та діагностика буде проводитися в пересувній американсько-українській клініці «Лікарня на колесах» зі спеціальним медичним обладнанням.

Персонал медичних автобусів: лікарі-терапевти, педіатри та стоматологи. Вони проведуть професійний огляд і діагностику: ЕКГ серця, аналіз крові на цукор/гемоглобін/холестерин, скринінг зору/слуху та спірометрію для перевірки функціонування легень. Також надаватиметься профілактична стоматологічна допомога та лікування зубів.

Місце розташування клініки та прийому пацієнтів: територія Національного університету «Острозька академія» (консультації за попереднім записом).

Статті до теми:

Острозька академія у трійці лідерів за якістю абітурієнтів

Острозька академія подарувала солдатам біноклі

У Москві виставили на торги Острозьку Біблію





На правах реклами