Ми у Facebook
27.04.2015, 08:30

На Рівненщині сільради співпрацюватимуть з Проектом ЄС

32 громади Рівненщини підписали угоди про співпрацю з ЄС в рамках Третьої фази Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
Сільські ради восьми районів – Березнівського, Володимирецького, Демидівського, Дубенського, Корецького, Млинівського, Костопільського та Острозького – отримають гроші на свій розвиток.

«Громади цих населених пунктів були відібрані спеціалістами центрального офісу Проекту для співпраці. Найбільше проектів, а саме 25, направлені на енергоефективність, п’ять стосується модернізації медзакладів, ще два покращення якості питної води», - розповіла координатор проекту у Рівненській області Ольга Кашевська.

Проекти співфінансуватимуться за рахунок коштів ЄС та Програми розвитку ООН, а також місцевих бюджетів та коштів самих громад.

Нагадаємо, з 2008 року на Рівненщині реалізовано 96 проектів загальною сумою більше 17 мільйонів гривень. Завдяки двом попереднім фазам Проекту на Рівненщині підвищено енергоефективність більше півсотні дитсадків та шкіл, 23 сільських медзакладів, оновлено інфраструктуру населених пунктів.

За матеріалами: www.berezne-rada.rv.ua

Статті до теми:

На Рівненщині добудують школу та дитячий садок

Кузнецовська служба зайнятості допоможе демобілізованим у пошуку роботи

На Рівненщині діє операція "Двоколісний транспорт"





На правах реклами