Ми у Facebook
27.04.2015, 07:45

Гороскоп на 27 квітня: захищатися і пробачати

Активний і досить нервовий початок робочого тижня. Друга половина дня та вечір можуть принести зміни й непередбачені ситуації. Зайві емоції та сили варто витратити на фізичну роботу, заняття спортом та активний відпочинок на свіжому повітрі.
Астрологічний прогноз: 27 квітня 2015, понеділок.

9/10 місячна доба. Місяць у знаку Лева (друга чверть, росте). Сонце у знаку Тельця.

Добре: сміливість, рішучість у несприятливих ситуаціях; творчий, нестандартний підхід; робота і навчання за індивідуальним графіком; знаходити нових партнерів та однодумців; налагоджувати стосунки з домашніми; пробачати своїх ворогів; займатися фізичною працею, спортом, оздоровленням, активно відпочивати.

Не рекомендується: діяти грубо і прямолінійно; приймати остаточні рішення, що стосуються бізнесу та фінансів; підписувати юридичні документи; сваритися, влаштовувати жіночі істерики; намагатися тиснути на підлеглих; кричати на дітей; вживати алкоголь; стригтися; займатися сексом.

Обережно! У другій половині дня та ввечері ймовірні несподівані перешкоди, непередбачені нервові ситуації. Тримайте себе в руках, поводьтеся адекватно і дипломатично. Не приймайте спонтанних рішень під впливом негативних емоцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 27 квітня – 3 травня
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Найкращі дні та несприятливі години у квітні 2015





На правах реклами