Ми у Facebook
27.04.2015, 14:30

Рівненщина: чоловік проведе 6 років у в'язниці за за нанесення тяжких тілесних ушкоджень

На Рівненщині рецидивіст наніс 8 ударів ножем чоловікові, який ненароком впав на нього.
Подія сталася ще у травні минулого року. Олександр виходив із мінімаркету, що знаходиться на території одного з готельно-розважальних комплексів Клевані. У цей час на парапеті сидів інший Олександр, який від випитого вже не міг далі йти і, зачепившись за бордюр, навалився на чоловіка.

Рівненщина: пенсіонерка завдала ножових поранень неповнолітньому

У результаті обоє попадали. Підвівшись, 25-річний Олександр допоміг піднятися і винуватцю події, вибачився і сів в автомобіль, що чекав його біля магазину. Але останньому це не сподобалось. Перегородивши рух авто, наказав Олександру вийти з нього і, нічого не пояснюючи, наніс молодому чоловікові вісім ударів ножем. Згідно із висновком судово-медичної експертизи п’ять із них були тяжкими.

Зловмисника одразу затримали та обрали міру запобіжного заходу тримання під вартою.

Рівне: затримано зловмисника, який підрізав чоловіка

Під час судового засідання 36-річний Олександр, мешканець села Застав`я Рівненського району, розкаявся у скоєному злочині. Однак це не вплинуло на пом’якшення вироку суду, адже чоловік вже вчетверте — на лаві підсудних. До того ж він перебував і на обліку Рівненського райвідділу під адміністративним наглядом, а на момент скоєння злочину протягом року шість разів притягувався до адміністративної відповідальності.

У Здолбунові на Рівненщині чоловік за зраду підрізав жінку

Феміда визнала Олександра винним у скоєнні кримінального правопорушення. Остаточний вирок Рівненського районного суду: шість років позбавлення волі.

За матеріалами Рівненський РВ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами