Ми у Facebook
27.04.2015, 15:15

У 3 турі Кубка ОГО «Славія» розгромила «Рівнегаз» [Фото+Відео]

У черговому турі Кубка Бізнес-ліги ОГО 2015 центральним став поєдинок між фаворитами турніру «Славією» та «Рівнегазом». У підсумку, «газовики» не зуміли стримати потужних атак суперника і зазнали першої поразки у змаганнях.
Взагалі, більшість поєдинків недільного туру відзначилася упертою боротьбою, в якій ні одна зі сторін не бажала поступатися іншій. Лише «Тріумф» відносно легко програв для «Рівнеобленерго», тоді як в інших зустрічах перевага переможця вимірювалися тільки одним голом.

Результати матчів 3 туру, 26 квітня, неділя:

«Тріумф» - «Рівнеобленерго» - 3:6

«Атлетік» - «Простір-ERVE.UA» - 7:6

«Рівнегаз» - «Славія» - 2:5

«Граніт» - «Північ-Центр» - 6:5

ОГО - «Комфорт-Сервіс» - 8:9


Отож, після тьох турів у групі «А» на перше місце піднялася «Славія» (7 очок), на одне менше в «Рівнегаза», чотири бали – у «Комфорт-Сервіса».

У групі «Б» стовідсотковий результат демонструють «Граніт» та «Рівнеобленерго» (команда має гру в запасі) - 9 та 6 очок відповідно. Третім йде «Атлетік», котрий заробив поки лише чотири залікові бали.

Переглянути турнірі таблиці та рейтинг команд на сайті РМФФ.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Кубку Бізнес-ліги ОГО проведено матчі 2 туру

У IX Кубку Бізнес-ліги ОГО зіграно перші поєдинки

Нагадаємо, що всі поєдинки відбірного етапу відбуватимуться у спортивній залі Рівненський економіко-технологічний коледж НУВГП (вул. Литовська, 53). Вирішальні зустрічі – «матчі на виліт» - будуть проведені в ДЮСШ №4 (вул. Фабрична, 7).

ПОЛОЖЕННЯ змагань.

ІСТОРІЯ змагань.

















На правах реклами