Ми у Facebook
28.04.2015, 07:45

Гороскоп на 28 квітня: впевнено, швидко й акуратно

Потужний день. Сплески енергії. Декого може кидати в різні боки. Прислухайтеся до власної інтуїції та досвіду. Займіться справами, які довго відкладали, постарайтесь закінчити розпочате. Вранці уникайте зайвих контактів та конфліктів, зосередьтеся на своїх планах та першочергових завданнях.
Астрологічний прогноз: 28 квітня 2015, вівторок.

10/11 місячна доба. Місяць у знаку Діви (друга чверть, росте). Сонце у знаку Тельця.

Чудово: займатися улюбленою справою; налагоджувати стосунки з членами родини, близькими людьми; миритися; підтримувати й допомагати одне одному; відпочивати.

Добре: займатися своїми професійними та домашніми обов’язками, наукою, мистецтвом, дітьми; працювати швидко, але якісно; діяти чітко і послідовно; виправляти помилки; вирішувати побутові, господарські, сімейні проблеми; приділяти увагу цифрам, фактам, дрібним деталям; вирушати у ділові поїздки та подорожі; садити город, прибирати, робити ремонт; стригтися.

Не рекомендується: починати нові ризиковані справи; займатися тим, у чому ви не компетентні; спробувати заробити на новому місці; купувати дорогі речі; надто поспішати, нервувати й метушитися; лінуватися, хитрувати й перекладати свою роботу на чужі плечі; критикувати й дорікати ближнім;

Обережно! Дотримуйтесь техніки безпеки, все добре обмірковуйте і плануйте. Розраховуйте свої сили, не потягніть спину. Висока ймовірність побутових травм. Будьте обережні з ножами та цвяхами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 27 квітня – 3 травня
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Найкращі дні та несприятливі години у квітні 2015
Любовний гороскоп на 2015 рік
Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами