Ми у Facebook
03.05.2015, 15:30

Великі танцювальні перемоги маленьких рівнян [+Фото]

Ритми весни.V тур Кубка СГОСТУ (Тернопіль)

Діана та Денис Лисенки - 10-річні двійнята, які вже 6 років активно займаються професійними танцями у клубі спортивно-бального танцю «Флеш». На своєму рахунку мають 11 перемог на всеукраїнських та регіональних змаганнях.
Танцюристам лише в червні виповниться по 10 років, а в у своєму арсеналі вони вже мають 15 кубків та близько 80-ти медалей та дипломів. І все це завдяки керівнику клубу та тренеру Роману Грицинюку та тренеру з латиноамериканської програми Олександру Казатинському. Ці маленькі двійнята встигають не лише танцювати, а й активно займаються плаванням відвідуючи ДЮСШ №3 близько чотирьох років та навчаються у школі образотворчого мистецтва Рівненського міського Палацу дітей та молоді у 3 класі, де вони ліплять з глини та малюють. Їх роботи були представлені на виставках у Палаці.



- Ми з дружиною вирішили їх розвивати ще з дитинства. З чотирьох років вони займаються танцями, тим більше, що у нас уже була сформована пара. Дітям танці дуже подобаються, вони живуть ними, - розповідає батько двійнят Дмитро Лисенко.

Ритми весни.V тур Кубка СГОСТУ (Тернопіль)
Ритми весни.V тур Кубка СГОСТУ (Тернопіль)


- А цим фото вони пишаються найбільше, - продовжує Дмитро Лисенко, - На ньому Денис та Діана з ідеалом багатьох танцюристів, багаторазовим чемпіоном світу за європейською програмою - Mirko Gozzoli.



Зараз Діана та Денис у своїй категорії (діти до 10 років) Ювеналів 1 входять до найвищого класу майстерності - "Д". На порталі tancmir.com, де зібрано результати 71 643 танцюристів у 574 змаганнях, у всеукраїнському рейтингу пара посідає 2 місце в своїй категорії по програмі "Стандарт та 3 - по програмі "Латина".

"Різдвяний бал" у Рівному
"Різдвяний бал" у Рівному


Із 38 всеукраїнських та регіональних турнірів, у 11 пара здобула перемогу. Ще 7 призів отримали за 2-3 місця. Лише за останні півроку Діана та Денис Лисенки у 2 змаганнях зайняли призові місця і ще в 9 здобули перемогу.

Найближчими днями юні танцюристи збираються на змагання до Києва, де ми хочемо побажати їм перемоги.


Переглянути більше фото

Читати також:

Рівняни перемогли у Чемпіонаті України зі спортивних танців

Цими вихідними рівнян запрошують на "Різдвяний бал"





На правах реклами