Ми у Facebook
28.04.2015, 11:15

Сарненщина: підприємці допомогли жителям відновити будівлі після буревію

Великодній буревій запам’ятався сарненцям надовго, адже це стихійне лихо прогулялося по місту знімаючи дахи будинків і, немов трісочки, ламало дерева з корінням та руйнувало лінії електропередач.
Після буревію багато людей чекали допомоги, оскільки власними зусиллями впоратися зі збитками не могли.

Так, за розпорядженням міського голови м. Сарни, члени спеціально утвореної комісії провели обстеження багатоквартирних будинків, приватних садиб, підприємств, установ та організацій, що дало змогу визначити найпроблемніші об’экти.

Розуміючи необхідність та потребу у допомозі, підприємці міста відразу ж відгукнулися і взяли активну участь у проведенні ремонтних робіт. Спільно з комунальниками працювали приватні бригади, що перекривали покрівлі багатоповерхівок. Окрім того, члени ГО “Спілки підприємців Сарненщини” закупили і адресно доставили майже 100 листів шиферу малозабезпеченим сім’ям, що проживають у приватному секторі. За деякими адресами господарі впоралися власними силами, більшість з них знімали листи з погребів та сараїв, щоб залатати дах домівки, а деякі закривши дірку плівкою не знали звідки чекати допомоги. Та світ не без добрих людей.

Нагадаємо, що ГО “Спілка підприємців Сарненщини” постійно підтримує та допомагає військових в зоні АТО.

Статті до теми:

На Сарненщині провели тактико-спеціальні навчання у колонії

Жителі Сарн відремонтували два БТРи та зібрали найнеобхідніше для своїх військових

Сім’я з 6-річною дитиною із Дебальцевого шукає притулок у Рівному





На правах реклами