Ми у Facebook
29.04.2015, 11:15

Рівне: студенти відремонтували автомобіль для армії

Активно долучились до допомоги українським військовим у Рівненському автотранспортному коледжі Національного університету водного господарства та природокористування.
Із сім’ї цього навчального закладу поїхали захищати Батьківщину викладачі – В.А. Мосійчук та В. В. Черначук. Перейнявшись вчинками цих людини, студенти почали активно допомагати солдатам: безвідмовно зголошуються співпрацювати з волонтерами, проводять різнопланові акції, ремонтують техніку на заводі та в коледжі. Роблять це, жертвуючи своїм вільним часом і відпочинком.

Вагомим внеском у підтримці наших бійців став вчинок вартий уваги: з Оржівської військової частини А4559 коледжу було передано автомобіль ГАЗ-66 1986 року випуску, який весь цей час зберігався на відкритому майданчику. До відновлення та ремонту автомобіля долучились викладачі коледжу та студенти. Авто очистили від іржі, по-новому зробили монтаж електропроводки, замінили експлуатаційні рідини, відрехтували, поґрунтували та пофарбували, відновили гальмівну систему та систему запалювання. Запчастини та інструменти для роботи діставали спільно з волонтерами. Крім автомобіля, студенти коледжу на слюсарній та верстатній практиці власноруч виготовили із металічних заготовок близько двох десятків молотків та кувалд. Вироби, які на порядок якісніші від доступних у продажі «китайських» аналогів, передано через волонтерську організацію «Фонд Руєвит» на потреби АТО.

Студенти та викладачі з натхненням і гордістю виконували покладену на них роботу. Із такими людьми, що зайняли позицію не «диванних» критиків, а зробили реальні кроки, є впевненість, що наша Україна – нездоланна ніким і ніколи, що за цінності, безпеку і свободу завжди стоятимуть справжні Чоловіки.







До теми:

Вже рік пройшов від початку АТО

Острозька академія подарувала солдатам біноклі

Рівненські волонтери просять допомогти військовим будівельними матеріалами





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ