Ми у Facebook
29.04.2015, 14:38

Проблеми зі шкірою? Звертайтесь до дерматолога!

Якщо незначні недоліки фігури можна виправити вдало підібраним одягом, то проблеми зі шкірою замаскувати набагато важче
Упродовж усієї історії людства еталони краси мінялися неодноразово, виводячи на перший план подекуди зовсім протилежні «ідеали». Але здоровий вигляд шкіри завжди був у ціні та привертав увагу представників обох статей, «згладжуючи» інші невідповідності загальноприйнятим стандартам. І справді, якщо незначні недоліки фігури можна виправити вдало підібраним одягом, то проблеми зі шкірою замаскувати набагато важче.

У сучасній медицині нараховується більше 15 тисяч видів та форм захворювань шкіри різного характеру та складності. І практично кожен із нас хоча б раз у житті знайомився з тим чи іншим видом захворювання особисто. Для когось проблеми зі шкірою стають лише тимчасовими незручностями (наприклад, «щомісячні висипання» у жінок чи наслідки харчових зловживань), а для когось – справжнім лихом.

- Важливо знати, що дерматологічні хвороби мають стійку тенденцію розвитку, тому запускати їх ні в якому разі не можна! - говорить лікар дерматолог медичного центру «ЄвроКлінікс» Вікторія Миронюк. - У медичній практиці чимало печальних випадків відбувалось саме через те, що пацієнти вирішували звернутись до лікаря надто пізно, вже з досить запущенною стадію хвороби!

Неуважність людини до свого організму може обернутись нікому не потрібними ускладненнями. А лікування тоді вже коштуватиме набагато дорожче і в грошовому, і в часовому, і в емоційному сенсах, ніж кілька завчасних консультацій дерматолога.

Тож, радимо почати непокоїтись, якщо:

- на шкірі з’явились висипання, запалення, виразки, що не проходять чи мають систематичний характер

- вас тривалий час турбує свербіж та/або лущення шкіри

- відмічається випадіння волосся на голові, інших ділянках тіла

- змінився колір чи форма нігтьової пластини

- підвищилась чи понизилась чутливість окремих ділянок шкіри

- вас турбують больові відчуття або оніміння шкіри

- родинки змінили свій колір, форму чи розмір

- ви відчуваєте загальну слабкість та/або підвищення температури одночасно з видимими змінами на шкірних та волосяних покровах чи нігтях.

Вищевикладені симптоми дерматологічних патологій мають багато різноманітних причин. Але різні по складності та небезпечності захворювання можуть мати схожі зовнішні вияви. Тому уважно вивчати кожну конкретну ситуацію повинен лише кваліфікований спеціаліст.

На щастя, сьогодні дерматологія зробила крок далеко вперед. У медичному центрі європейського рівня «ЄвроКлінікс» за допомогою інноваційних методів діагностики та терапії з точністю визначать причини та вид захворювань шкіри. Досвідчені лікарі-дерматологи вчасно передбачать можливі ускладнення та зроблять все, щоб їх уникнути. Авторські методики лікування та індивідуальний підхід до кожного пацієнта дають стабільно позитивні результати.

Тому, не зволікайте з візитом! Записуйтесь на прийом до лікаря-дерматолога за телефоном у Рівному: (0362) 40-40-50. Професійність лікарів, щира підтримка та доброзичливе ставлення персоналу медичного центру «ЄвроКлінікс» зроблять процес одужання максимально комфортним.
Будьте здорові!




ВІДДІЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ЦЕНТРУ:

УРОЛОГІЯ
ГІНЕКОЛОГІЯ
ПРОКТОЛОГІЯ
ДЕРМАТОЛОГІЯ
НЕВРОЛОГІЯ
ТЕРАПІЯ
ЛАБОРАТОРНІ АНАЛІЗИ
Ліцензія Серія АЕ №638036 від 5.01.2015р.

CАМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ