Ми у Facebook
01.05.2015, 17:15

Рівненщина: дебошира з наркотиками висадили з маршрутки

Не судилося доїхати із Катеринівки до обласного центру 36-річному рівнянину Василю. Кінцевою зупинкою для нього стало село Малушка, де чоловіка затримали березнівські правоохоронці із наркотичною речовиною.
Чоловік із Рівного привозив передачу своїм друзям у Катеринівську виправну колонію. За дебоширство дорогою додому у Малушці його із маршрутки висадив водій. А вже у селі невгамовний чоловік продовжував чіплятися до місцевих жителів, які змушені були звернутися за допомогою до працівників міліції. Під час обшуку в кишені куртки правоохоронці виявили та вилучили згорток із подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на наркотичний засіб канабіс, та два шприци.

Вилучене правоохоронці направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Рівненській області для проведення експертизи.

Як з’ясувалося, зловмисник ніде не працює і вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

— За частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — повідомив начальник Березнівського РВ майор міліції Олег Середа. — Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ