Ми у Facebook
02.05.2015, 09:30

Рівне: на стадіоні "Авангард" шанувальники футболу провели толоку [+Фото]

У День Весни та Праці 1 травня у Рівному на стадіоні “Авангард” відбулася перша толока, ініціатором якої став футбольний клуб «Верес» Рівне.
Прибирати стадіон та відмивати глядацькі крісла зібралося більше сотні ентузіастів - небайдужі рівняни, члени ФК “Верес” Рівне, колективи компаній та організацій. Толоку підтримали: спортивний клуб “ФітнесПорт”, ГО “Час дій”, партія “Свобода”, члени громадського формування “Рівненської бойової Сотні”, Рівненська обласна федерація футболу, представники Рівненського районного управління культури.

Зробили свій внесок у хорошу справу - толоку - начальник ДАБ області Ігор Мічуда, депутат Рівненської міської ради Олександр Лащук, радник Голови ОДА Володимир Гребьонкін, депутат Рівненськоі районної ради Дмитро Сільман, повідомила прес-секретар ФК “Верес” Вікторія Серветник.



“Сьогодні ми розпочали прибирання стадіону. Таким чином ми хочемо привернути увагу громадськості, адже тут зайсаються діти, легкоатлети, тренуються рівненські спортсмени. Ми розуміємо, що він потребує не тільки очищення, а й реконструкції. Та починаємо із маленького. З самого ранку ми вийшли на толоку, щоб прибрати “Авангард” - помити стільці, почистити трибуни” - розповідає член ФК “Верес” Рівне, організатор толоки Вікторія Мамотюк.



“Стадіон дуже потрібен для області і для міста. Зараз тут тренується велика кількість людей, відбуваються футбольні матчі. Пам`ятаю, як на ньому виступала команда “Верес”, що грала в ІІ Лізі. Я дуже радий, що відбувся такий масовий початок, коли велика кількість уболівальників та любителів футболу прийшли на громадську толоку та приводять в належний стан те мале, що ми маємо. Це крок до поліпшення” - каже директор стадіону “Авангард” Валентин Вояк.



СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Сьогодні рівнян запрошують на толоку на стадіон "Авангард"





На правах реклами