Ми у Facebook
04.05.2015, 13:15

Рівненським вагітним влаштують вечірку [+Фото]

У Рівному відбудеться вечірка вагітних. Бебі Шауер («Baby shower») – це жіноча вечірка в честь майбутньої мами та її малюка, яку влаштовують подруги або сама вагітна за 3-4 тижні до пологів.
- Мета проведення вечірки – організувати дозвілля для вагітних, а також дати їм можливість усвідомити, що вагітність – не хвороба, а особливий період, - розповідає організатор конкурсу "Пузата мама" Оксана Кравець. - Умови проведення такої вечірки будуть максимально підлаштовані під "вагітну" аудиторію, аби позитивні емоції отримали не лише матусі, а й малюки.



Рівне: як "Пузаті мами" фотографуються у яскравих образах



Цьогоріч дванадцятеро вагітних учасниць конкурсу "Пузата мама - 2015" на лімузині вирушать у готельно-розважальний комплекс «Садиба на Джерелах», що знаходиться на 35-му км автодороги Луцьк-Рівне.

6 травня об 11 ранку лімузин чекатиме майбутніх матусь на майдані Незалежності у Рівному. Вже звідти вони вирушать нва вечірку.



Вагітні учасниці "Пузатої мами" займаються аквааеробікою



Саме у "Садибі на джерелах" на вагітних очікує не лише чисте повітря, джерельна вода,неймовірні краєвиди, а чимало приємних сюрпризів. Тут їх пригощатимуть смачною українською кухнею та фірмовими стравами.





На території комплексу впродовж дня майбутні мами будуть відпочивати, дихати лікувальним сосновим повітрям та набиратись приємних емоцій.








На правах реклами