Ми у Facebook
15.05.2015, 23:00

До Дня Матері у Рівному відкрили фотовиставку вагітних

У Рівному відкрилась фотовиставка фотографа Марини Худаніч, на світлинах якої майбутні матусі - учасниці конкурсу "Пузата мама -2015".
На світлинах відтворені в образах почуття та емоцій вагітної, яка очікує маля. Основою є ідея показати чистоту стосунків, красу мами, духовне спілкування з дитям, а також додати позитиву на пологи.



Вагітні учасниці "Пузатої мами" займаються аквааеробікою



Фотовиставка присвячена Дню матері, який святкують у другу неділю травня.





Зйомки відбулись у фотостудії LIKE IT PHOTO. Ексклюзивний аквагрим та візаж створили Марія Горуна фейс-арт студія "Щасливе дитинство" та Катерина Алексієвець.





Крім того, на фотовиставці свої сімейні світлини представили і партнери конкурсу, які підтримують розвиток сімейного проекту "Пузата мама": Юрій Вознюк, Вадим Сидорчук, Роман Денисюк, Дмитро Якимець.





На відкриття фотовиставки вагітних завітали учасниці попередніх років конкурсу разом зі своїми дітками.



Рівне: як "Пузаті мами" фотографуються у яскравих образах




По закінченню презентації фотовиставки для учасниць "Пузатої мами" було проведено майсер клас за сприяння компаніїї Nestlé щодо основних принципів грудного вигодовування, і сучасних підходів харчування вагітних та годучих матерів.



Рівненським вагітним влаштують вечірку



Консультувала майбутніх мам провідний педіатр Лариса Шеремет.



Крім того, усі присутні матусі та вагітні продегустували спеціально розроблене харчування "Мама і Я" - це додаткове молочне харчування для вагітних жінок та матерів, які годують грудьми.




Між тим, нагадаємо, що вже [url]12 травня у кафе-барі "Глобус" о 17 годині відбудеться фінал проекту “Пузата мама”[/url]. А поки ж наші вагітні посилено готуються: вчаться дефілювати, відвідують тренінги, майстер-класи, фітнес-заняття, аби вкотре здивувати коханих чоловіків, друзів, батьків та й зрештою усіх рівнян!






На правах реклами