Ми у Facebook
11.05.2015, 09:00

У Рівному відзначатимуть Дні Європи

У суботу, 16 травня, рівнян та гостей міста запрошують на площу Короленка, 1 - на святкування Днів Європи 2015 в Україні. Початок заходів о 13.00.
Із 13.00 до 16.00 на площі Короленка буде функціонувати «європейське містечко», де волонтери будуть поширювати інформаційно-презентаційні матеріали про Європу.

Міські заходи стартують о 12.00 з традиційного «Європейського параду», який буде проходити біля пам’ятника Кобзареві до майдану Незалежності.

Свята, пам’ятні дати у травні 2015 року

Жителів та гостей міста запрошуємо на майдан Короленка, 1, де відбуватиметься окрема програма дійств. Заходи розпочнуться о 13.00 із захоплюючого флешмобу у стилі «хіп-хоп». Далі на Вас чекають цікавий квест по-європейськи, конкурс малюнків на асфальті, майстер-класи із ліпки та аплікацій для малечі, фейс-арт та карикатура, конкурс «Євродартс», нагородження переможців літературного конкурсу «Вигадана-невигадана історія про Європу» та феєричний фінал від організаторів.

Всеукраїнські та міжнародні свята у травні 2015

Родзинкою всього свята стане «фотополювання», де може потрапити в кадр кожен гість, який буде вирізнятися європейським образом. Найкращі світлини будуть виставлені в торговельному центрі «Злата Плаза» на персональній фотовиставці Олександра Харвата.

Учасників і призерів заходів чекають цінні подарунки та призи.

Деталі заходів відслідковуйте в соціальних мережах та на офіційному сайті громадської організації «Центр інновацій» http://www.inncenter.org/ та на сайті генерального партнера ТЦ «Злата Плаза» http://zlata-plaza.com.ua/.
Щиро запрошуємо всіх охочих долучитися до Днів Європи 2015!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ