Ми у Facebook
11.05.2015, 07:45

Гороскоп на 11 травня: відкрити в собі нові таланти

Досить оптимістичний, хоч і не одразу результативний початок робочого тижня. Дехто дитивиметься на світ крізь рожеві окуляри. Посилиться трудовий ентузіазм, творча фантазія та жіноча інтуїція. Що ж, поживемо – побачимо! А поки вирішуємо проблеми у міру їх надходження…
Астрологічний прогноз: 11 травня 2015, понеділок.

23 місячна доба. Місяць у знаку Водолія (третя/четверта чверть). Сонце у знаку Тельця.

Чудово: займатися творчістю, навчанням, самоосвітою і самовдосконаленням, відкривати в собі нові таланти та здібності; позбуватися всього зайвого.

Добре: рухатись у всіх розуміннях; активно діяти; фізично працювати; навчатися і тренуватися;, проводити ділові переговори та творчі зустрічі; приймати рішення; спілкуватися з цікавими людьми; купувати дрібні речі; прибирати вдома та надворі; влаштовувати романтичні побачення та дружні посиденьки.

Не рекомендується: займатися складними фінансовими проблемами, математичними розрахунками; лінуватися; боятися; квапити події та близьких людей; вередувати й потурати власним слабкостям; з’ясовувати стосунки з домашніми; злитися, сваритися, боятися; одружуватися; садити та сіяти рослини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 11 - 17 травня
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Травень 2015: найкращі дні та несприятливі години
Любовний гороскоп на 2015 рік






На правах реклами