Ми у Facebook
11.05.2015, 12:30

За погрози життю молодика ледь не засудили

Рік і два місяці обмеження волі присудив суд 21-річному парубку з Радивилівського району за погрозу вбивством.
Ще минулого року до радивилівських правоохоронців надійшла скарга від 43-річної Марії із села Добривода, що її односелець погрожує їй та родині фізичною розправою.

Рівне: П'яні хлопці з зарядженою зброєю ходили по супермаркету

На місці події працівники міліції з’ясували, що 21-річний Микола, тримаючи в руках пневматичну гвинтівку, погрожував заявниці пострілом. Дійсно, опісля спільного відпочинку парубок випив зайвого і його попросили піти додому. Втім, молодик не бажав залишати компанію і повернувся до неї з переконливим аргументом – гвинтівкою. Сприйнявши погрози вбивством за реальність, потерпіла і повідомила у міліцію.

Рівненщина: двох чоловіків засудили за бійку, в якій помер чоловік

Зваживши на всі обставини справи, Радивилівський районний суд визнав винним обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України та на рік і два місяці обмежив його волю з триманням в кримінально-виконавчій установі відкритого типу. Проте, застосовуючи статтю 75 Кримінального кодексу України, звільнив від покарання з призначенням річного іспитового строку.

Зброю ж суд звелів знищити, а покараного ще зобов’язав відшкодувати потерпілій п’ять тисяч гривень моральної шкоди, повідомили у прес-службі Радивілівського РВ УМВС України в рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ