Ми у Facebook
12.05.2015, 17:30

У Кубка ОГО буде новий володар [+Відео]

11 травня відбулися матчі 1/4 фіналу Кубка «Бізнес-ліги ОГО» 2015, в яких визначилися чотири учасники півфіналів – «Славія», «Рівнеобленерго», «Граніт» та «Комфорт-Сервіс». Жоден з клубів цього квартету раніше почесним трофеєм ще не володів.
Першими серед чвертьфіналістів на паркет ДЮСШ №4 вийшли команди «ОГО» та «Славія». «Славісти» розглядалися беззаперчними фаворитами зустрічі, адже у їх складі виступало відразу декілька футзалістів «екстра-класу». Зокрема, Мар'ян Маринюк, Віталій Дєнюжкін та Володимир Сондак ще зовсім недавно захищали у найвищій футзальній лізі України кольори МФК «Кардинал-Рівне», а Павло Дармовіс, Роман Волох та Сергій Щубак мають солідний досвід виступів за МФК «Рівне» та «Случ» (Рівне) у першій та вищій лігах України з футзалу. Компанію їм склали ще два відомих у минулому гравці рівненського «Вереса» та харьківського «Металіста» - Вадим Васильєв та Олег Кучер.

Не дивлячись на гучні прізвища, журналісти зуміли гідно протистояти іменитому супернику, пропустивши єдиний м'яч лише в середині другого тайму. Зрозуміло, що ігрова ініціатива на протязі зустрічі належала «Славії», проте і гравці «ОГО» мали кілька чудових шансів відкрити рахунок. Утім, цього разу удача посміхнулася саме «Славії», яка потрапила у 1/2 фіналу завдяки голу Маринюка.

Два наступних поєдинки пройшли менш напружено. Так, «Рівнеобленерго» впевнено здолав супротив «Феміди», діючого володаря Кубка ОГО. А «Комфорт-Сервіс» «на класі» розібрався із грізним колись «Рівне-112».

Інтрига глядачів чекала в останній грі чвертьфіналу. «Рівнегаз» зустрівся з гідним суперником в особі дебютанта турніру – командою «Граніт». На протязі всієї зустрічі відрив у рахунку то одного клубу, то іншого складав не більше одного м’яча. За хвилину до завершення гри «газовики» вели 3:2, проте суперник знайшов у собі сили провести такий потрібний гол – 3:3. Долю останньої путівки до півфіналу вирішилася в серії пенальті, які точніше пробили футболісти «Граніту».

Результати матчів.
«Славія» - ОГО - 1:0
«Рівнеобленерго» - «Феміда» - 5:3
«Комфорт-Сервіс» - «Рівне-112» - 6:1
«Граніт» - «Рівнегаз» - 3:3 пп 3:2


Вирішальні поєдинки за Кубок ОГО пройдуть найближчого четверга, 14 травня у ДЮСШ №4.

Розклад матчів.
1/2 фіналу, 14 травня, четвер
19:00 «Граніт» - «Славія»
19:50 «Комфорт-Сервіс» - «Рівнеобленерго»
20:50 Фінал










На правах реклами