Ми у Facebook
21.05.2015, 22:30

15 найбільш корисних продуктів для організму

На планеті існують унікальні продукти, до складу яких входять незамінні для людського організму речовини, мала кількість яких здатне заповнити нестачу вітамінів і цінних мікроелементів, в повному обсязі потрібних людині.
Перелік продуктів, які мають унікальну користь для організму:

1. Абрикос. У його складі міститься бета-каротин. Він обмежує дію вільних радикалів і не дає руйнувати стінки судин організму.

2. Авокадо. Фрукт, що містить корисні ненасичені жири і незамінну олеїнову кислоту, які знижують рівень холестерину.

3. Малина. Ягода, багата вітаміном С. За рахунок наявності в ній спеціальної кислоти, перешкоджає росту клітин раку.

4. Манго. Стандартного розміру один плід забезпечує організм людини майже повної добової потреби людського організму у вітаміні С. Має здатність запобігати артритам, загоювати рани і зміцнювати імунну систему за рахунок присутніх у ньому антиоксидантів.

5. Мускусна диня. У своєму складі половинка дині містить подвоєну добову норму споживання вітаміну С. Диня - потужний антиоксидант.

6. Журавлина або її сік. Унікальна ягода для боротьби з інфекціями сечовивідних шляхів, зупиняє розвиток хвороботворних бактерій.

7. Томат. Володіє антиоксидантними властивостями. Проведені дослідження доводять 50% скорочення ризиків появи ракових клітин в товстій кишці при щоденному вживанні. Томат запобігає появі проблем зі шлунком і сечостатевої системою.

8. Ізюм. Великий вміст в ньому заліза забезпечує всі тканини людини киснем.

9. Інжир. Кількість в ньому вітаміну В6 повністю покриває потреби організму в так званому «гормоні задоволення». Так само містить велику кількість калію і вуглеводів.

10. Лимон. У складі цього фрукта відсутні жири і вуглеводи, але присутні у значній кількості вітамін С і лімонен, здатні до запобігання ракових захворювань.

11. Цибуля. Дослідження її властивостей доводять зниження ймовірності появи раку.

12. Артишоки. Регулярне вживання артишоків знижує небезпеку появи раку шкіри.

13. Паростки пшениці. Прекрасно справляються з м'язовими спазмами, завдяки присутності в складі магнію. В одній ст. л. міститься 7% добової норми. Багате джерело вітаміну Е.

14. Сочевиця. Хорошийзасіб проти раку грудей.

15. Морепродукти і всі види ракоподібних та молюсків містять рідкісні в нашому повсякденному раціоні калій, магній, йод, вітамін В12, особливо необхідні для підтримки активних розумових здібностей і якісного функціонування нервової системи.

Статті до теми:

Топ-7 продуктів, які шкідливо їсти на голодний шлунок

П’ять основних продуктів для жіночої краси [+ПОРАДИ]

П'ять продуктів, які викликають голод





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ