Ми у Facebook
14.05.2015, 09:45

Святкуємо Дні Європи 2015 у Рівному

У суботу 16 травня рівнян та гостей міста запрошено на майдан Короленка, 1 на святкування Днів Європи 2015 в Україні.
Організаторами заходу виступають ГО «Центр інновацій», управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Рівненської облдержадміністрації за підтримки генерального партнера ТЦ «Злата Плаза».

З 12.00 до 16.00 на майдані Короленка буде функціонувати «європейське містечко», де волонтери будуть поширювати інформаційно-презентаційні матеріали про Європу.

У Рівному відзначатимуть Дні Європи

Дійства розпочнуться з «Єврокарнавалу» від Краєзнавчого музею уздовж парку Молоді (Лебединка) до майдану Короленка, 1.

Далі у Програмі на Вас чекає захоплюючий флешмоб у стилі «хіп-хоп», цікавий квест по-європейськи, конкурс малюнків на асфальті та майстер-клас із ліпки та аплікацій для малечі. Також будуть проводитися майстер-класи з фейс-арту та карикатури, конкурс «Євродартсу» та нагородження переможців літературного конкурсу «Вигадана-невигадана історія про Європу» (який тривав упродовж місяця напередодні 16 травня).

Родзинкою всього свята стане «фотополювання», де в кадр може потрапити кожен гість, який буде вирізнятися європейським образом. Найкращі світлини будуть виставлені в торговельному центрі «Злата Плаза» на персональній фотовиставці Олександра Харвата.

Свята, пам’ятні дати у травні 2015 року

Учасників і призерів заходів чекають цінні подарунки та призи.
Деталі заходів відслідковуйте в соціальних мережах та на офіційному сайті громадської організації «Центр інновацій» http://www.inncenter.org/ та на сайті генерального партнера ТЦ «Злата Плаза» http://zlata-plaza.com.ua/.

Щиро запрошуємо всіх охочих долучитися до Днів Європи 2015!






На правах реклами