Ми у Facebook
14.05.2015, 15:35

Новий прокурор Рівненщини [ДОСЬЄ]

14 травня у Рівному призначили нового прокурора. Ним став Анатолій Ковальчук. Пропонуємо дізнатися про нового прокурора області.
Анатолій Дмитрович Ковальчук народився у 1972 році в Шаргородському районі Вінницької області. У 1997 році закінчив Київський університет ім.Т. Г. Шевченка. В органах прокуратури працює з червня 1997 року. Заступником прокурора Полтавської області призначений наказом Генерального прокурора України від 30 жовтня 2014 року. За сумлінне виконання службових обов’язків заохочувався керівництвом Генеральної прокуратури України. З 24 березня 2015 року призначений в.о. прокурора Рівненської області.


У Рівному призначили нового головного прокурора


Анатолій Ковальчук має 18-річний стаж роботи в органах прокуратури. Працював на прокурорського-слідчих посадах, в тому числі керівних, в органах прокуратури Вінницької, Чернівецької та Полтавської областей.

Екс-прокурор Рівненщини Микола Голомша став заступником Генпрокурора + ДОСЬЄ

До нинішнього призначення Анатолій Ковальчук обіймав посаду заступника прокурора Полтавської області, одночасно з 24 березня 2015 року виконував тимчасово обов’язки прокурора Рівненської області





На правах реклами