Ми у Facebook
14.05.2015, 14:05

ГЕМОРОЙ у Рівному ЛІКУЮТЬ БЕЗ ОПЕРАЦІЇ! [+ПОРАДИ]

Тільки хворим на геморой відомий страх перед кожним відвідуванням туалету і біль, який з кожним разом ставає все нестерпнішим. І кожен раз ви даєте собі обіцянку: «Завтра піду до лікаря!» Й одразу біжите в аптеку за свічками або лізете в інтернет у пошуках народних цілющих засобів.
І начебто до вечора відпускає. Робота, домашні справи - за ними, навіть не помічаєш постійного дискомфорту, а ранковий жах, здається, не повториться більше ніколи. А наступного дня все знову повторюється. І немає більше сил терпіти, і знову ці обіцянки самому собі...

Причиною для звернення до лікаря-проктолога може бути будь-який симптом, пов'язаний з прямою кишкою або з туалетом. По-перше, це свербіж чи відчуття печіння, які зазвичай є початковими симптомами геморою. По-друге, це кровотеча, яка є вже ускладненням хвороби. По-третє, біль та дискомфорт при дефекації, домішки крові та слизу в калі. У будь-якому випадку навіть при наявності одного з цих симптомів радимо негайно звернутися до лікаря.

Обережно - пора кліщів! [+ПОРАДИ]

«Дуже часто буває, що ознаки геморою з'являються, а потім проходять, - говорить лікар-проктолог Медичного центру «Євроклінікс» Віталій Михайлович Лесь, - але це не означає, що все в порядку - це означає, що треба якнайшвидше звернутись до лікаря! Ні в якому разі не можна запускати захворювання! Пам'ятайте, що крововиливи є ознакою не тільки геморою, але і наявності злоякісних новоутворень у кишечнику. Більшість пацієнтів зізнаються, що, відчуваючи нелюдські муки, все одно боялися звернутися до лікаря. Та дарма! Наприклад, при нападі гострого геморою в деяких випадках хвора на геморой людина не може ані ходити, ані сидіти через найсильніші больові відчуття».

Проблеми зі шкірою? Звертайтесь до дерматолога!

Страх перед відвідуванням лікаря-проктолога відомий. А хірургічна операція та пов’язані з нею жахливі болі, лякають навіть найсміливіших людей. Але все це в минулому! Відтепер лікування геморою та тріщин прямої кишки БЕЗОПЕРАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ вже достипно усім жителям м.Рівного та області!
Отож цікаво, вплинув би той факт, що лікування геморою можливо без операції, на ваше рішення піти до лікаря? Напевно!

«У нашому медичному центрі можна пройти повне та безболісне проктологічне обстеження, а за допомогою новітнього обладнання вирішити проблему малоінвазивним, тобто БЕЗОПЕРАЦІЙНИМ методом», - говорить Віталій Михайлович.

У медичному центрі європейського рівня «Євроклінікс» проводиться лікування геморою всього за 3-4 амбулаторних відвідування без операційного втручання, таким чином можна позбутися геморою і тріщин прямої кишки за допомогою процедур, незрівнянно більш комфортних, ніж операція! А значить, без госпіталізації і болю, без зміни вашого звичного способу життя. Колеги по роботі навіть не помітять вашої відсутності! Ви продовжуєте займатися своїми справами і жити звичним життям!

Досить страждати! Спеціалісти «Євроклінікс» вирішать вашу проблему. Відкладіть усі справи і займіться своїм здоров'ям - зателефонуйте і запишіться на первинну консультацію до проктолога за телефоном у Рівному: (0362) 40 40 50!



Бажаємо вам міцного здоров'я!

CАМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я





На правах реклами