Ми у Facebook
15.05.2015, 20:15

Рівненського нардепа усунули від розслідування заяв про зловживання уряду

Олег Осуховський донедавна керував парламентською робочою групою з розслідування заяв про зловживання уряду. Однак, після кількох резонансних заяв “свободівця” усунули від виконання обов'язків.
Офіційна причина усунення, за словами секретаря робочої групи Дмитра Добродомова, - систематичні порушення регламенту та принципів роботи групи. "Робоча група прийняла наступне рішення: принцип, що голова і його заступник будуть позафракційними, – залишається. Ми прийняли рішення, що головою буде Береза Борислав, заступником залишається Безбах", – зазначив Добродомов.

Втім, Олег Осуховський заявив, що його змістили з посади в інтересах "Народного фронту",адже нардеп готувався представити результати розслідування з трибуни Верховної Ради.

Рівненські підприємці просять Уряд скасувати додаткові митні збори

Олег Осуховський вже заявляв про корупційні схеми в аграрному секторі та оприлюднив підтверджені факти корупції в уряді прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. З частиною даних не згодились інші члени групи. Певне, це й послужило приводом до суперечки, яка призвела до зміни керівництва робочої групи.

Новим керівником робочої групи Верховної Ради з розслідування заяв про зловживання в уряді обрано позафракційного народного депутата Борислава Березу.

Політик року: Олег Осуховський — політичний лідер Рівного

Нагадаємо, що 10 квітня у Верховній Раді було створено робочу групу, яка мала б перевірити факти можливих зловживань в уряді. Про результати роботи комісія мала звітувати 7 травня.





На правах реклами