Ми у Facebook
16.05.2015, 14:00

У Рівному пройшло фінальне дефіле конкурсу "Пузата мама" [+Фото]

У Рівному відбулося фінальне шоу п’ятого ювілейного сімейного фестивалю "Пузата мама 2015». Традиційно воно було присвячене до Дня Матері і вже вкотре презентувало рівнянам найкрасивіших вагітних жінок Рівного.
Організаторами цього проекту є Сімейний клуб «Пузата мама», інформаційно-розважальний портал «ЧаРівне.інфо» та студія реклами «Ківі».

- Приємно, що наш проект настільки зацікавив рівнян, що в залі не було де яблуку впасти, - розповіла керівник Сімейного клубу «Пузата мама» Оксана Кравець. - За п’ять років діяльності "Пузатої мами" навколо себе ми об’єднали найактивніших батьків нашого міста. Попереду у нас чимало планів та ідей і, безперечно, усі разом ми будемо змінювати наше місто та робити його комфортнішим для родин з дітками.

У Рівному відбулася вечірка для учасниць конкурсу "Пузата мама" [+Фото]



Справжнє свято материнства у Рівному відбувається вже п’ятий рік поспіль. Цьогоріч фіналістками конкурсу стало 12 майбутніх матусь. Зал кафе-бару «Глобус» зібрав повний зал тих, хто прийшов підтримати учасниць фестивалю.

Основною відмінністю цьогорічного проекту «Пузата мама 2015» стало те, що майже усі фіналістки будуть мамами вперше, окрім двох дівчат. Ще однією особливістю стало й те, що одна із учасниць – Іванна Семенович – кілька днів тому вже стала мамою, народивши чудового здорового первістка-синочка.

Сімейний клуб "Пузата мама" об’єднує не лише під час проекту, а й поза ним. Разом дітки та їх батьки провели вже не один унікальний захід в місті. І вже котрий рік поспіль під час фіналу «Пузатої мами», окрім учасниць проекту, на подіум виходять і найменші моделі Рівного – дітки до 4-х років зі своїми чарівними матусями – учасницями попередніх сезонів проекту. Фіналістки та маленькі моделі з матусями дефілювали подіумом під запальні та ритмічні треки рівненського ді-джея Алекса (Олексія Абросімова).



Вагітні учасниці фінального шоу мали два виходи. Перший – презентаційний – у вечірніх сукнях, а другий – фінальний – сімейний з чоловіками та дітками.

«Пузата мама» обрала рівнянок для участі у проекті [+Фото]



Близько двох місяців вагітні подолали неймовірно цікавий та корисний шлях, аби стати не лише фіналістками проекту, а й у перспективі – хорошими матусями. Вони пройшли низку тренінгів, прослухали багато корисних семінарів з грудного вигодовування, підготовки до пологів, правильного харчування під час вагітності, партнерських пологів, вчилися правильно дихати, мали цікаві зустрічі з лікарями, психологами, відвідували пологовий будинок, де їм екскурсію проводив головний лікар Сергій Сулімовський, плавали у басейні та навіть займалися фітнесом! Крім того, вони вчилися дефілювати подіумом як справжні моделі, відтак, на фінальному щоу у кафе-барі «Глобус» усі фіналістки «Пузатої мами 2015» вражали глядачів граційною ходою.

Крім того, в ході підготовки до фіналу проекту «Пузата мама 2015» усі наші учасниці взяли участь у професійній фотосесії, результат якої можна побачити, відвідавши однойменну фотовиставку на 4-му поверсі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.



Гостей свята розважали вихованці з Клубу спортивно-бального танцю «Лінія». Також серед глядачів ведучі провели вікторину, переможець якої отримав подарунок - крісло-грушу від салону меблів "Дубок". Ним стала учасниця «Пузатої мами 2013» Ольга Романчук.

Традиційною особливістю сімейного фестивалю «Пузата мама» є те, що у ньому немає переможниць і переможених. За словами організаторів, кожна з учасниць вже є, по суті, переможницею, адже є не просто майбутньою мамою, а й прикладом для наслідування для інших жінок, адже проект пропагує, що бути мамою – це круто, і що вагітність не є перепоною для цікавого, насиченого та активного життя!



Кожна з 12-ти фіналісток проекту «Пузата мама-2015» отримала низку приємних та корисних подарунків від організаторів, спонсорів та меценатів фестивалю – генерального партнера фестивалю народного депутата Юрія Вознюка, голови Рівненського громадського контролю Дмитра Якимця, рівненського виробника ТМ «Щедрик», народного депутата Вадима Сидорчука, магазину дитячого одягу «Лунтік», а також квіти від магазину «Квітковий рай».



Також фестиваль підтримали член Рівненського міськвиконкому Роман Денисюк, ТРК «Ритм» та особисто Сергій Паладійчук, рекламно-виробниче підприємство «Кобзар», родинний центр «Сімейка», студія раннього розвитку дитини «Радік», фітнес-клуб «Манхеттен», центр розвитку дитини «Чудо», а також студія твого стилю «DNV Studio».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ