Ми у Facebook
17.05.2015, 20:00

Які джинси обрати: модні тренди літо-2015 [+Фото]

Джинси - найпопулярніший елемент гардеробу у будь-яку пору року. Які ж джинси доповнять ваш образ цього літа?
В цьому сезоні різноманітність джинсових трендів дозволить легко знайти свою ідеальну модель, яка буде стрункішою, підкреслювати фігуру, подовжувати ноги і вирівнювати силует:

1. Укорочені джинси довжиною трохи вище щиколотки.



2. Міцно завоювали свої позиції облягаючі джинси "скінні", але тільки не з низькою посадкою. У минулих сезонах популярні були вузькі джинси з високою талією, сьогодні в тренді - класична середня.



3. Джинси-кльош. Популяризація стилю 70-х років вплинула і на джинси - в моді знову джинси-кльош, які можуть розширюватися і від коліна, і від стегна. Такі моделі чудово балансують фігуру, створюючи правильні пропорції. Також в тренді вільні джинси в дусі 90-х.



4. Джинси «бойфренди». На піку популярності залишаються джинси «бойфренди», в яких натяк на чоловічий фасон залишився тільки в назві - силует наближений до класичного - посадка вище середньої, в міру облягають стегна, донизу злегка завужені.



Серед обробок в тренді яскраві аплікації та декор, знову ж таки, в дусі 70-х. Найбільш популярний малюнок - вишиті квіти. Серед принтів в моді - і традиційні геометричні, та флористичні, і самі непередбачувані, наприклад, яскраві «мультяшні».



Цього літа джинси слід обирати в класичній синьо-блакитний палітрі, а моделі «скінні» навіть в темній, наприклад, темно-синього, графітового або чорного кольору.

Статті до теми:

Модний клатч - яскраве доповнення жіночого образу

Модні ідеї для рівнянок: весняний манікюр

Стильне Рівне: цікаві весняні образи





На правах реклами