Ми у Facebook
18.05.2015, 16:40

Здолбунівські проекти-переможці обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад

Підведені підсумки Рівненського обласного конкурсу проектів на які мали право подаватися органи місцевого самоврядування спільно із партнерами.
Такими партнерами, а як правило основними виконавцями проекту виступили дитячі садочки, школи, бібліотеки. На конкурс надійшло 34 заявки, 8 з яких зі Здолбунівського району, що є найкращим показником серед усіх районів області і найбільшим для району за час існування конкурсу. Конкурсна комісія обрала 8 переможців, 3 з яких - зі Здолбунівщини!


Проекти-переможці обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад 2015 року від Здолбунівщини:

«Центр розумних рішень» - забезпечення Інтернетом, сервісом електронних послуг для жителів громади, бібліотека с.Спасів, Здолбунівський район. Сума гранту 30823 грн.



«Тепло і економія» - встановлення котла на альтернативному паливі у приміщенні дитячого садочку, Урвенська сільська рада Здолбунівського району. Сума гранту 54464 грн.





«Облаштування дитячого майданчика, створення сприятливих умов для інформаційно-дозвілєвого забезпечення громади c.Копиткове Здолбунівського р-ну», Копитківська сільська рада Здолбунівського району. Сума гранту 18303 грн.


У Рівному презентують молодіжні проекти

- Приємно, що ідеї проектного менеджменту знаходять своє достойне місце і в закладах культури та освіти, якими я нині опікуюсь як профільний заступник в адміністрації. Впровадження ідей електронного урядування, доступу до інтернет послуг, а саме цей проект переміг у конкурсі – викликає особливу гордість у мене, як у людини яка має відношення до запровадження системи Електронних Петицій на Здолбунівщині та до створення громадських інформаційних центрів в т.ч на базі бібліотеки. Хочу висловити подяку керівнику відділу культури і туризму Елеонорі Стеценко, яка швидко, креативно і по сучасному підходить до нових викликів в умовах обмеженого фінансування і знаходить правильні слова для бібліотекарів, які продукують проекти-переможці конкурсу. Я впевнений, що Здолбунівщину чекає багато перемог і залучених соціальних інвестицій та грантових коштів при такому підході і кількісно і якісно до справи. Тільки завдяки проявленій професійній активності три проекти-пере, - зазначив заступник голови Здолбунівської РДА Микола Орлов.

Рівнян закликають долучатися до конкурсу екопроектів

За додатковою інформацією звертатися до:
Здолбунівська РДА
роб.тел.: (03652) 2-24-71, електронна адреса: vnpolzdol@ukr.net





На правах реклами