Ми у Facebook
19.05.2015, 15:00

Активісти Костополя збирають кошти на стерилізацію безпритульних тварин

У Костополі активісти збирають побутові відходи, кошти з реалізації яких будуть використані для стерилізації безпритульних тварин.
Нещодавно у Костополі активісти розпочали нетипову благодійну акцію, аналогів якій у місті ще не було.

Метою акції є зменшення кількості безпритульних собак у місті, а також звернення уваги місцевих жителів на необхідність сортувати сміття.

"Побутові відходи, які ми зараз збираємо дуже сильно забруднюють природу і розкладаються на смітниках до 4000 років (скло). От і виникла така ідея, що можна сміття, яке приносить стільки шкоди відправити на добру справу. Якщо кожен житель Костополя не буде викидати пластикову пляшку (з води, хімії чи навіть олії), паперові вироби (всі крім шпалер та фотопаперу) та скло у смітник, а окремо складе і принесе нам, то на вилучені кошти ми зможемо спрямувати на стерилізацію безпритульних тварин, яких у місті достатньо багато, а згодом, знайти їм господарів.
Простерилізовані тварини більш спокійні, не збираються в групи і несуть менше загрози для людей. Також, їх легше прилаштувати в добрі руки". -кажуть організатори акції Катерина Шевцова, Тетяна Бундак та Оксана Холява.

Статті до теми:

Вівчарці шукають господаря з Рівного

Як волонтери в Рівному допомагають безпритульним собакам

Рівне: волонтери просять допомогти цуценятам, яких викинули у смітник





На правах реклами