Ми у Facebook
20.05.2015, 21:45

У Мережі почався флеш-моб з проханням відкрити український офіс Facebook

Українські користувачі Facebook, незадоволені неправомірними діями з боку російського менеджменту, який курирує розвиток українського сегмента соцмережі та організували цілий флеш-моб, щоб переконати Марка Цукерберга в необхідності відкриття представництва компанії в Україні.
Для цього вони вирішили скористатися черговою сесією питань і відповідей, яку генеральний директор соціальної мережі проведе вже в цей четвер, 14 травня, – пише Новое Время

Рівнян у Фейсбук атакує комп'ютерний вірус

“Це можливість для мене почути думку всієї спільноти про те, як нам краще служити вам”, – написав Цукерберг, закликаючи користувачів залишати свої запитання в коментарях під постом, а також голосувати за найактуальніші питання лайками.

Цим і скористалися українці. Так, питання користувача Григорія Купершмідта про кривди з боку адміністрації Facebook, з якими стикаються українські користувачі, набрав вже більше 17 тисяч лайків.

Українська - це модно: рівняни переходять на український фейсбук

“Створіть окрему адміністрацію для українського сегмента, заблокуйте звіти про порушення (abuse reports) з Росії або просто ретельніше моніторьте топових українських блогерів, але допоможіть нам хоч як-небудь, будь ласка”, – йдеться у зверненні Купершмідта.

Як приклад він навів фото української дівчинки, що отримала медаль загиблого батька, яке в Facebook неправомірно заблокували за скаргами на зображення оголеного тіла.

Рівнян запрошують до обговорення інвестицій в Рівненщину через Фейсбук

Інші активні користувачі закликають усіх небайдужих підтримати пост Григорія лайками, оскільки питання, що зібрали найбільше їх кількість, будуть удостоєні уваги Цукерберга під час сесії Q & A.

Приєднався до відкритого звернення і президент України Петро Порошенко.

“Друзі, ми повинні використовувати всі канали, щоб отримати реакцію від глобальних офісів. Україні необхідно отримати українського представництва Facebook!”, – Написав він у себе на сторінці.

За матеріалами bug.org.ua





На правах реклами