Ми у Facebook
24.05.2015, 19:30

Скраб з кавової гущі - простий косметичний засіб в домашніх умовах [+ПОРАДИ]

Багато людей не уявляють своє життя без кави, та мало хто знає, що кава - не лише смачний та підбадьорюючий напій, а й чудовий косметичний засіб.
Базовий рецепт скрабу з кавової гущі хороший тим, що для його приготування не потрібно ні додаткових витрат, ні будь-яких зусиль. Досить просто взяти кавову гущу, яка залишилася на дні чашки, остудити її і нанести на обличчя або тіло масажними рухами.

15 найбільш корисних продуктів для організму

Іноді в скраби на основі кавової гущі додають інші компоненти. Ці інгредієнти збагачують засіб, роблять його більш дієвим. Вибір їх залежить насамперед від потреб шкіри.

Так, кавовий скраб для тіла можна доповнити сіллю або цукровим піском. Такі добавки посилять очищаючу дію скрабу.

Чому корисно спати вдень

Скраб з кавової гущі з додаванням солі використовується для догляду за жирною шкірою обличчя.

Для догляду за сухою шкірою можна використовувати скраб з кавової гущі з додаванням оливкової олії. Частинки меленої кави очистять пори, а олія пом'якшить їх травмуючий вплив, допоможе зберегти шкіру гладенькою та еластичною.

Топ-7 продуктів, які шкідливо їсти на голодний шлунок

Додавання меду перетворить звичайний скраб з кавової гущі у відмінний поживний і омолоджуючий засіб. До кавової гущі слід додати таку ж кількість рідкого меду, перемішати і нанести на шкіру легкими масажними рухами. Мед живить шкіру і відновлює її, омолоджує і зволожує. А завдяки легкому масажу кавовою гущею цілющі речовини з меду легко проникають у шкіру, забезпечуючи їй чудовий догляд.

Наносити скраб потрібно по-різному. Якщо на обличчя скраб наносять делікатними масажними руху, то при масажі тіла рухи повинні бути енергійними.

Скраб із кавової гущі в домашніх умовах готується дуже швидко, а діє не гірше магазинних косметичних засобів.





На правах реклами