Ми у Facebook
20.05.2015, 23:30

На Рівненщині у жінки, попросивши поїсти, вкрали золото

Без золотих прикрас залишилася мешканка села Корост, 19-річна Валентина, до якої навідалися дві жінки, попросивши всього лиш поїсти. І якби не пильність односельця, який надав правоохоронцям інформацію щодо транспортного засобу і зовнішності зловмисниць, жінка позбулася б ювелірних виробів назавжди.
Хоч Валентина і не очікувала гостей, але днями у її двері постукали дві жінки ромської національності з проханням поїсти. Господиня, будучи гостинною та доброю людиною, не змогла відмовити і поділилася харчами, що мала. На знак вдячності одна з жінок запропонувала поворожити. Валентина не зчулася, як віддала за це дві золоті каблучки. А коли оговталася від «мани», наздогнати «ворожок» не змогла, бо ті швидко сіли у «ВАЗ-2103» білого кольору і поїхали.

Смертельна ДТП у Рівному: жінку збили на пішохідному переході [+Фото]

Того ж дня про цю подію повідомили до Сарненського РВ УМВС. За фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України, яка передбачає кримінальну відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.
Натомість встановити особи зловмисниць допоміг службовець Великовербчанської сільської ради, член громадського формування з охорони громадського порядку “Районна варта” Анатолій Колос. Саме він надав правоохоронцям інформацію щодо зовнішності жінок та автомобіля, який вирушив у сторону села Велике Вербче.


З церкви викрали пожертви


Міліціонери затримали двох жінок ромської національності. «Ворожкою» виявилась 35-річна Радміла, жителька Житомирської області, яка приїхала до знайомих у м.Сарни. Проводиться досудове розслідування.





На правах реклами