Ми у Facebook
26.05.2015, 18:45

Домашні улюбленці рівнян: кіт, який розмовляє [+Фото]

У багатьох рівненських оселях є свої домашні улюбленці – коти, собаки, хом’яки, черепахи, інші тваринки. Одні з них – чудові охоронці, інші – лікують від депресії та створюють позитивний настрій, а для когось – справжні друзі та повноправні члени родини. Як-от шотландський висловухий кіт Амур.
Власник цього дивовижного створіння Сергій розповідає: "Наш Амур - незвичайний домашній улюбленець. Йому три з половиною роки, і він шотландський висловухий. Він майже вегетаріанець - їсть огірки, помідори та кавун, і на відміну від інших котів, зовсім не любить рибу".

Ось так кіт Амур святкував свій перший день народження
Ось так кіт Амур святкував свій перший день народження


Господар цього серйозного кота з теплотою в голосі розповідає, "шотландець" – єдиний член сім’ї, який має аж два телевізори. Перший "телевізор" – це коли Амур сидить у кімнаті на підвіконні та спостерігає за вулицею і пташками, а другий – це коли він вже знадвору пильно дивиться у кімнату і контролює, що роблять господарі.

Рівнянин Сергій та шотландський висловухий кіт Амур
Рівнянин Сергій та шотландський висловухий кіт Амур


Але найголовніша особливість Амура - він вміє розмовляти і коли голодний, не нявчить, а каже "мамма"! "Одного разу, коли до нас зайшла сусідка і це почула, аж перехрестилася", - сміється Сергій.



Читайте також:
Білий тхір на повідку гуляє у Рівному [+Фото]
ФОТО: Рівняни та їх коти у соцмережах
Пухнаста терапія: як і від чого лікують домашні улюбленці





На правах реклами