Ми у Facebook
26.05.2015, 21:00

Які прикраси обрати на випускний 2015

Випускний вечір - довгожданна подія для кожної дівчини. У цей вечір випускниця має можливість відчути себе королевою завдяки гарно підібраному образу, невід'ємною частиною якого є біжутерія.
У кожної дівчини свої погляди на моду та красу, але існують певні загальні рекомендації стилістів, які допоможуть створити свій індивідуальний образ на випускний. Які ж прикраси стануть доречними в образах випускниць 2015 року?

Цьогоріч стилісти радіть дотримуватися простоти та елегантності у виборі прикрас, але, в основному, вибір біжутерії залежить від сукні та образу дівчини.



Так, якщо ви вибрали скромне, однотонне, елегантне плаття, то можна акцент зробити на біжутерії.



Якщо ж у вас велика поверхня сукні усипана блискітками, камінням або паєтками, то прикраси тут краще підібрати скромні невеликі. Наприклад, маленькі сережки-гвоздики і невеликий кулон на ланцюжку.



Якщо ви вибрали прекрасне плаття, без бретелей, де лінія плечей відкрита, то тут можливі два варіанти біжутерії. Підібрати довгі масивні сережки з камінням, або ж підібрати комплект прикрас, щоб підкреслити витончені лінії шиї і ключиці.



Якщо ж ви підібрали різнобарвне яскраве плаття, то варто обмежитися біжутерією із суцільним металом, без каменів.



До довгої вечірньої сукні підійдуть об’ємні прикраси (зверніть увагу: «об’ємні» не означає «масивні»). Якщо у вас шикарне кольє – то до нього краще вибрати скромні сережки-пуссети («гвоздики»). А до великих сережок з каменями замість кольє краще надягти ланцюжок.



Якщо ж ви вирішили на випускний надіти яскраве коктейльне плаття, то тут можна «розгулятися». У цьому випадку прикраси на випускний можуть бути самими різними: великі сережки, незвичайні підвіски на ланцюжку, тонкі браслети тощо.



Любителькам ретро-образів варто звернути увагу на вінтажні «бабусині» прикраси: потемнілі від часу срібні кільця, сережки і підвіски з бірюзи, різноманітні камеї.



Необхідно врахувати, що прикраси на випускний не повинні бути основою вашого образу. Їх завдання – доповнити і підкреслити сукню та зачіску.

Статті до теми:

Коли школярі Рівненщині святкуватимуть випускний

Модний образ на випускний 2015 року в Рівному [+ПОРАДИ]

Експериментуємо: випускне плаття своїми руками [+Відео]





На правах реклами