Ми у Facebook
22.05.2015, 07:45

Гороскоп на 22 травня: у пошуках свого щастя

Сьогодні варто обмежитись нескладними, добре знайомими справами. Чудово, якщо їх завершите. Будьте на позитивній хвилі, щирі й відкриті до близьких людей, дітей та коханих. Не зациклюйтесь на дрібницях та чужих недоліках.
Астрологічний прогноз: 22 травня 2015, п’ятниця.

5 місячна доба. Місяць у знаку Рака/Лева (перша чверть, росте). Сонце у знаку Близнюків.

Добре: навчатися,займатися улюбленою справою, бізнесом, фінансовими питаннями, громадською діяльністю, благодійністю; розвивати старі зв’язки; зміцнювати професійні, партнерські зв'язки, дружні та сімейні стосунки; відстоювати справедливість; відкрито говорити про свої почуття й переживання; створювати домашній затишок; робити маленькі подарунки для близьких людей; влаштовувати романтичні побачення; гуляти на свіжому повітрі; відпочивати на природі біля води.

Не рекомендується: ризикувати, різко міняти свої плани; підписувати довгострокові угоди, фінансові та юридичні документи; ходити по базарах та магазинах; знайомитись з новими людьми; вирушати у незаплановані подорожі; займатися екстремальними видами спорту і голодувати; зловживати алкоголем.

Обережно! Будьте уважні, можливі помилки на іспитах, у цифрових розрахунках, а деякі довідки доведеться переробляти. Вечір краще провести з добре знайомими, порядними, адекватними людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 18 – 24 травня
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Любовний гороскоп на 2015 рік





На правах реклами