Ми у Facebook
23.05.2015, 13:30

На Рівненщині відбувся проект «Твоя Країна»

«Твоя Країна» − це кількаденні поїздки з насиченою програмою до обраного міста. Неординарні екскурсії, тренінги та ігри, зустрічі з відомими журналістами, митцями, бізнесменами, кав’ярні, музеї та театри, а також нові друзі, знання та яскраві враження.
До Острога 15-17 травня завдяки проекту «Твоя Країна» завітала активна молодь з усієї України. Познайомитись з містом приїхало 7 людей: з Києва, Херсону, Миколаєва та Хмельницького. Це були студенти різних курсів та спеціальностей. Також до візиту долучився засновник Всеукраїнського руху «Твоя Країна» Євген Демченко, що стало приємною несподіванкою для учасників проекту.

Візит організували студенти лабораторії журналістської майстерності J.Lab Національного університету «Острозька академія»: Леся Хом’як, Юлія Михалецька, Марта Княгніцька, Алла Максимчук та Ольга Онищенко. Вони підготували для учасників насичену програму на три дні.



Програма містила екскурсії, як університетом, так і містом, майстер-клас з акторської майстерності у рівненського режисера Павла Осипова, відпочинок на природі з живою музикою та інше. Також учасники спробували себе в ролі ведучих новин, працюючи з телесуфлером. Разом з організаторами та засновником проекту учасники намалювали «twister», який став символом візиту в Острозі. Родзинкою став відбиток ноги засновника, який і зробив перший крок в створенні руху «Твоя Країна».

Всеукраїнський рух «Твоя Країна» добрався до Рівненщини

Євген Ждан учасник «Твоєї країни» в Острозі ділиться своїми враженнями: «В ці вихідні завдяки проекту “Твоя країна” я відкрив для себе прекрасних людей, прекрасне місто і прекрасне життя в ньому. І вже сидячи на станції я не хотів нікуди їздити, крім Острога. Це дійсно чудове місце з чудовими людьми, і чарівною академією. Три роки тому я замислювався над вибором університету  − я замислився над цим і тепер».



Організатори візиту кажуть: «Перший візит до Острога в рамках руху "Твоя країна" видався успішним. Учасники були дуже задоволені та й ми раділи кожному моменту візиту. «Твоя країна» відкрила нам Острог по-новому. Ми поспілкуватись із чудовими людьми, які передали нам свою енергію та створили атмосферу цих вихідних. Організовувати таке дійство нелегко, але ми плануємо восени провести другий візит і повторити такий вікенд».

Організатори візиту «Твоя Країна» висловлюють подяку: ректорату Національного Університету «Острозька академія», Братству спудеїв, гуманітарного факультету НУОА, міні маркету «Наш Край» та редакційно-видавничому відділу НУОА. Інформаційна підтримка «ОГО» та Erve.ua.





На правах реклами