Ми у Facebook
24.05.2015, 08:45

Які ділянки у Рівному виділили для учасників АТО

У Рівному практично підійшов до завершення перший етап підготовки до виділення земельних ділянок для учасників антитерористичної операції.
Під час засідання Рівненського міськвиконкому його члени затвердили ділянки, які шляхом жеребкування будуть надані для учасників АТО.

Станом на початок травня в обласному центрі є 800 учасників АТО. Заяви на отримання землі вже подали 200 з них. Водночас багато жителів районів області теж хочуть отримати землю саме у Рівному, проте міська влада стверджує, що всім земельних ділянок в обласному центрі не витачить.


Рівне: порядок розподілу земельних ділянок учасникам АТО [+Відео]


- Це буде чесно, якщо ті місцеві та районні ради, які відправляли учасників АТО, будуть і видавати їм земельні ділянки. У Рівному всім землі не вистачить, - говорить міський голова Володимир Хомко.

Масив для забудови знайшли на вулиці Костромській. Там, буде можливість отримати земельні ділянки розмірами від 4,5 до 5,4 сотки.

ПРОЕКТ ВИДІЛЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК

Перевага цього житлового масиву у тому, що тут будуть оформлені усі документи та будуть підведені комунікації. Вести ж комунікації до будинків доведеться забудовникам самостійно. На усі ці маніпуляції виділять кошти з місцевого бюджету.


Права та пільги учасників АТО


Ділянки площею понад 12 соток є можливість отримати у Рівненському районі.





На правах реклами